Τοπικά

Επιστολή Ντίνου Κοτρώνη

Κύριε Διευθυντά Παρακαλώ πολύ, όπως δημοσιεύσετε στην έγκριτη εφημερίδα σας, την κάτωθι επιστολή μου.

 

Στις 5 Οκτωβρίου 2021 , ημέρα Τρίτη, εκλήθην από τον σχολιαστή της ραδιοφωνικής εκπομπής ‘’Όσο κρατάει ένας καφές’’, του ραδιοφωνικού σταθμού FM 100 Ράδιο Ζυγός, κ. Κωνσταντίνο Αργυρούση, προκειμένου να σχολιάσω και να τοποθετηθώ, επί της γενικότερης πολιτικής κατάστασης στη χώρα και την πολιτική εκπροσώπηση την Νέας Δημοκρατίας στο Νομό μας.

Όπως πράττω διαχρονικά, με θάρρος , ειλικρίνεια και παρρησία κατέθεσα τις προσωπικές μου απόψεις και εκτιμήσεις , αιτιολογώντας αυτές με επιχειρήματα , αναλαμβάνοντας ταυτοχρόνως και το πολιτικό ρίσκο, αλλά και την ευθύνη των λεγομένων μου.

Προς μεγάλη μου όμως έκπληξη και απογοήτευση , την επομένη ακριβώς ημέρα της φιλοξενίας μου στην ως άνω εκπομπή, ο κ. Αργυρούσης δημόσια , ‘’όλως παραδόξως’’ άφησε σαφείς αιχμές εναντίον μου , πως οι απόψεις , που είχα καταθέσει την προηγούμενη ημέρα στην εκπομπή του , εκπορεύονταν δήθεν από την μη ικανοποίηση προσωπικού μου αιτήματος από τον νυν Υπουργό κ. Κώστα Σκρέκα, προσπαθώντας εμμέσως πλην σαφώς , με συκοφαντικούς και άκρως ψευδείς υπαινιγμούς να αποδομήσει τους ισχυρισμούς μου και κατά συνέπεια να πλήξει την προσωπικότητά μου.

Επειδή δηλώνω ευθαρσώς , ότι ουδέποτε μέχρι και σήμερα ζήτησα την οιαδήποτε προσωπική εξυπηρέτηση από τον οιοδήποτε πολιτικό και δη τον ως άνω αναφερόμενο Υπουργό.

Επειδή ο ως άνω υπαινιγμός είναι κάθετα αντίθετος στον αξιακό μου κώδικα και τις ηθικές μου αρχές και με προσβάλλει βάναυσα, τόσο ως προσωπικότητα ,αλλά και ως πρώην πολιτικό στέλεχος , το οποίο έχει διαγράψει μια συγκεκριμένη πορεία στον Νομό μας .

Επειδή πάραυτα ζήτησα την άμεση ανάκληση των ψευδών ισχυρισμών από τον κ. Αργυρούση, ήτοι τον ‘’άνθρωπο του κ. Σκρέκα’’, όπως ο ίδιος διατείνεται δημοσίως , ή σε κάθε περίπτωση, να μου δοθεί η δυνατότητα να προβώ ο ίδιος στην διάψευσή τους μέσω της εκπομπής του, αίτημα το οποίο φυσικά και δεν έγινε αποδεκτό. Αντίδραση αλήθεια ξεκάθαρα ‘’ολοκληρωτική’’ για συνεργάτη Υπουργού…

Σε κάθε περίπτωση θα ήθελα να του υπενθυμίσω το εξής: ‘’το πώς έρχεται κανείς σε επαφή με την πραγματικότητα είναι απλά θέμα επιλογής…’’

Μετά Τιμής

Ντίνος Κοτρώνης

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης