Τοπικά

Επιστολή τέως δημάρχου Χρήστου Λάππα

Σε επιστολή του προς τον δήμαρχο Τρικκαίων Νίκο Σακκά ο προκάτοχός του Χρήστος Λάππας, με αφορμή δημοσίευμά μας (ΕΔΩ) αναφέρει:

 

“Αξιότιμε Δήμαρχε Τρικκαίων ,αγαπητέ Νίκο,

στην ιστοσελίδα Trikalavoice-30/4/2024-μέ τον πιασάρικο (σκανδαλοθηρικά)τίτλο:
      Αντιπερισπασμό μέ «σκάνδαλα» επί Λάππα καί….Ταμήλου ετοιμάζει η παράταξη Σακκά,μέ συνέχεια στο κείμενο,ότι «η Δημοτική Αρχή δέν μένει μέ σταυρωμένα χέρια….αλλά σκαλίζει ανάλογες περιπτώσεις γιά την περίοδο δημαρχίας Λάππα αλλά και αυτή του Ταμήλου» προκαλώντας αφόρητους υπαινιγμούς και κακοήθη μυθεύματα,εναντίον της ηθικής ακεραιότητας και εντιμότητας δύο πρώην Δημάρχων τού Δήμου Τρικκαίων .
Δήμαρχε,
δεν πρόκειται ν´ασχοληθώ μέ τό quid pro quo(δούναι καί λαβείν) της Δημοτικής Σας Αρχής μέ τά ΜΜΕ και τη συμβολή της σέ έναν επικοινωνιακό εκτσογλανισμό,μέ σκόπιμες,υποβολιμαίες και ατεκμηρίωτες διαρροές,μέ την κουκούλα της ανωνυμίας.
Ούτε θά επικαλεσθώ καυχησιάρικα αποφθέγματα-καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται-,ούτε χιλιοειπωμένες στερεοτυπίες- τά στοιχεία στόν Εισαγγελέα.
Τά πράγματα είναι σοβαρά,για τέτοιες πολιτικές φιλοφρονήσεις,όταν αφορούν τή ηθική ακεραιότητα δύο προκατόχων σας,στο αξίωμα του Δημάρχου.αλλά και την αξιοπιστία του τοπικού πολιτικού συστήματος.
Γι αυτό ,Δήμαρχε ,δέν έχετε δικαίωμα στη Σιωπή.
Έχετε υποχρέωση,το συντομότερο δυνατόν,να δώσετε στην δημοσιότητα τά στοιχεία,γιά τα γεγονότα που αποπνέουν οσμή σκανδάλου(μέ ή χωρίς εισαγωγικά,όπως θα γνωρίζετε στην επικοινωνία δέν παίζουν και κανένα ουσιώδη ρόλο).
To the point.κ.Δήμαρχε!.τότε και τότε ,τόσα και τόσα,αυτοί και αυτοί!.γιά νά ενημερωθούν και οι Συμπολίτες μας γιά τήν οσμή καί τό μέγεθος τού σκανδάλου!!!.ξ
Όπως έκανε ,η παράταξη Τόπος νά ζούμε,του Γ.Ηλιάδη.
Όχι λάσπη στόν ανεμιστήρα από τό σκοτάδι του παρασκηνίου !!.
Δεν έχετε ακόμα τό δικαίωμα ,του στρίβειν διά του αρραβώνος- δέν ήξερα,δέν γνώριζα!!!.
Δέν μπορεί ,ως Δήμαρχος,νά αγνοείτε τόσο σοβαρά θέματα,κι άν κάποιοι Σάς αγνόησαν,άν τόλμησαν τό αποτρόπαιον,νά τούς στείλετε στό σπίτι τους ,αμελλητί και παραχρήμα.Δεν μπορούν νά παίζουν μέ το θεσμό του Δημάρχου.
 Ακόμα-ακόμα δεν μπορείτε να επικαλεσθείτε,την παρανόηση της έρευνας(καλοδεχούμενης ,κι άς άργησε- η Δημοτική Αρχή σκαλίζει ανάλογες περιπτώσεις) και της ενσάρκωσής της σε γεγονότα μέ οσμή σκανδάλου( ταχυδακτυλουργίες υψηλού ρίσκου),τόσο στό επίπεδο τής πληροφορίας,όσο και-τη ελαφρά τη καρδία- δημοσιογραφικής αποδοχής και χρήσης!!!.
Ένας δρόμος υπάρχει κ.Δήμαρχε,διαφάνεια παντού ,και ο κάθε κατεργάρης στό πάγκο του!!.
Τέλος ,δέν θα σχολιάσω τό τσουβάλιασμα τού κ. Ταμήλου κι εμού,στήν φερόμενη έρευνά σας.
Είναι ζήτημα,άλλης Πολιτικής Αισθητικής,πού αν κρίνω από τη στάση της παραταξή Σας,στήν τελευταία καταγγελία,δέν φαίνεται να εμφιλοχωρεί ανάμεσά Σας.
Γιατί η Ηθική και η συμπεριφορά είναι προσωπική στάση του καθενός ξεχωριστά,και δεν υπόκειται σε κανενός είδους θεσμικής ή εξωθεσμικής συλλογικότητας.
       Τρίκαλα 1/5/2024, Χρήστος Αντ. Λάππας,πρ.Δήμαρχος Τρικκαίων”.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ως trikalavoice.gr σεβόμαστε αποδεδειγμένα και επιβεβαιωμένα τον κ. Χρήστο Λάππα και αναγνωρίζουμε το έργο του ως δήμαρχος, οπότε μας είναι αδιανόητο να απαντήσουμε και τις όποιες τυχόν αιχμές του επειδή μεταφέρουμε το ρεπορτάζ, ήτοι αναδείξαμε τις καταγγελίες Ηλιάδη και αμαφέραμε το τι συζητά η παράταξη της συμπολίτευσης. Θα έχει πάντα και δια πάντα το σεβασμό μας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης