Ροή Τοπικά

Επιστρέφει κανονικά από αύριο το τρένο στα Τρίκαλα!

trikalavoice.gr

Έπειτα από την αναστάτωση που προκλήθηκε τις τελευταίες εβδομάδες με την κατάργηση σχεδόν… όλων των δρομολογίων του τρένου από και προς Τρίκαλα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ επανακαθορίζει τη στάση της και από αύριο Τρίτη θα εκτελούνται κανονικά και ενισχυμένα δρομολόγια.

 

Συγκεκριμένα και όπως καταγράφει το trikalavoice.gr θα εκτελούνται κανονικά και τα απευθείας δρομολόγια από Αθήνα προς Τρίκαλα (το πρωί) και από Τρίκαλα προς Αθήνα (το απόγευμα) και αυτά με τις ανταποκρίσεις μέσω Παλαιοφάρσαλου βάζοντας τέλος στην ταλαιπωρία των μετακινήσεων με… λεωφορεία μέχρι εκεί.

Αναλυτικά τα δρομολόγια:

Εντωμεταξύ ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο της εφαρμογής υποχρεωτικής διενέργειας τεστ ανίχνευσης κορονοϊού στους επιβάτες – κατά τα ισχύοντα στα πλοία – και για τα ταξίδια με τρένο, άφησε ο υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής σε σημερινές του δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Ο ιδιος επανέλαβε ότι στο πλαίσιο της προσπάθειας της κυβέρνησης να δοθούν κίνητρα εμβολιασμού, εξετάζεται η δυνατότητα ενός επιπλέον εκπτωτικού πακέτου όσον αφορά στις μηνιαίες κάρτες απεριόριστων διαδρομών για τους εμβολιασμένους επιβάτες των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης