Ροή Τοπικά

Επιστροφή, με γυρίσματα στα Μετέωρα για την ταινία «Born to be Murdered»

Τέλη του μήνα επιστρέφουν τα συνεργεία της Χολιγουντιανής παραγωγής, στην περιοχή μας.

Ύστερα από τέσσερις μέρες εξαντλητικών γυρισμάτων στην πόλη των Τρικάλων, η ιταλοαμερικανική παραγωγή «Born to be Murdered» μεταφέρεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Σύνταγμα, καθώς και γύρω από αυτό.

Από τις 6 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα της Κυριακής 10 Μαρτίου θα εκτελούνται γυρίσματα στο κέντρο της πρωτεύουσας (Σταδίου- Βασ. Γεωργίου Α’ και στην Πλατεία Συντάγματος).

Την Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν από τις 7 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα επί της Πλατείας Συντάγματος και περιμετρικά αυτής.

Το «Born to be Murdered» είναι μια ταινία δράσης και μυστηρίου, αμερικανο-ιταλική κινηματογραφική παραγωγή, του σκηνοθέτη Luca Guadagnino, η οποία θα γυριστεί εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα και αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2020.

Το πρώτο μέρος των γυρισμάτων πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα από 18 έως 21 Φεβρουαρίου με τη συμμετοχή 120 κομπάρσων από την περιοχή μας. Ωστόσο όπως καταγράφει το trikalavoice.gr  τα συνεργεία αναμένεται να επιστρέφουν στα τέλη του Μάρτη για γυρίσματα τη φορά αυτή στην Καλαμπάκα και τα Μετέωρα, με φόντο τους επιβλητικούς βράχους.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης