Τοπικά

Επιχείρηση… “νέα πεζοδρόμια” στα Τρίκαλα (φώτο)

Με τον καιρό να είναι πλέον σύμμαχος, ο Δήμος Τρικκαίων επαναλαμβάνει τις παρεμβάσεις του για βελτίωση της προσβασιμότητας στα Τρίκαλα. Τις τελευταίες ημέρες ολοκληρώθηκαν εργασίες αποκατάστασης βατότητας στα πεζοδρόμια γύρω από την πλατεία Βουβής. Έναν χώρο με πλήθος επισκεπτών και χρηστών, αλλά με πεζοδρόμια που δεν βρίσκονταν στην καλύτερη κατάσταση. Πλέον η πρόσβαση στην πλατεία γίνεται ομαλά για όλους/ες.

Παράλληλα, ολοκληρώθηκε και η κατασκευή πεζοδρομίου στο νέο 8ο Νηπιαγωγείο Τρικάλων. το διδακτήριο είναι έτοιμο, αλλά το πεζοδρόμιο προς αυτό (βρίσκεται πίσω από το κτήριο του 1ου ΕΠΑΛ) ήταν μόνο σε μορφή κρασπέδου.

Ο Δήμος Τρικκαίων, όπως επεσήμανε η αρμόδια αντιδήμαρχος Εργων κ. Βασιλένα Μητσιάδη, δίνει έμφαση και βαρύτητα σε κοινόχρηστους χώρους, πλατείες, παιδικές χαρές. Οι σχετικές εργασίες, τονίζει, συνεχίζονται πλέον καθημερινά σε διάφορα σημεία της πόλης, αφού και ο καιρός είναι σύμμαχος. Στόχος του Δήμου Τρικκαίων είναι να βελτιώσει σταδιακά την προσβασιμότητα σε χώρους μέσω των αναγκαίων έργων ανακατασκευής, κυρίως σε πεζοδρόμια. Υπενθυμίζεται ότι οι παρεμβάσεις είχαν ξεκινήσει από το περασμένο φθινόπωρο, πρώτα στις οδούς Κονδύλη και Ασκληπιού.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης