Τοπικά

Επιχειρηματικές συναντήσεις σε Τρίκαλα-Καλαμπάκα

Το Επιμελητήριο Τρικάλων και η Enterprise Greece, μετά την επιτυχή διεξαγωγή της πρώτης διοργάνωσης επιχειρηματικών συναντήσεων στους κλάδους Εκκλησιαστικών Ειδών και Θρησκευτικού Τουρισμού, φέρνουν σε επαφή για δεύτερη φορά τους ξένους με τους Έλληνες επιχειρηματίες στην Καλαμπάκα. Μια πανελλήνια δράση που έχει καθιερωθεί να διεξάγεται στο φυσικό της χώρο, στο παγκόσμιας ακτινοβολίας μοναστηριακό κέντρο των Μετεώρων.

Το Επιμελητήριο Τρικάλων και η Enterprise Greece στοχεύοντας στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των Ελληνικών επιχειρήσεων και της αύξησης των Ελληνικών εξαγωγών και με τη συνεργασία του Δήμου Καλαμπάκας, σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στις Επιχειρηματικές Συναντήσεις που διοργανώνονται και θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 10 και 11 Ιουνίου 2017 στο ξενοδοχείο Διβάνη – Καλαμπάκας. 

Σκοπός είναι η διοργάνωση επιχειρηματικών συναντήσεων με αγοραστές και ταξιδιωτικά γραφεία από Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Π.Γ.Δ.Μ, Ουκρανία, Ρωσία και Γεωργία, προκειμένου να έλθουν σε επαφή με εξωστρεφείς και εξαγωγικές επιχειρήσεις Εκκλησιαστικών Ειδών και επιχειρήσεις του Tουριστικού κλάδου.

Η συμμετοχή στη διοργάνωση των επιχειρηματικών συναντήσεων,  δίνει τη δυνατότητα:

  • της πραγματοποίησης προκαθορισμένων συναντήσεων με τις κατάλληλες επιχειρήσεις
  • της διερεύνησης των δυνατοτήτων συνεργασίας
  • της ενημέρωσης για τον ανταγωνισμό και τις συνθήκες της αγοράς.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις επιχειρηματικές συναντήσεις θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 21 Απριλίου 2017 συμπληρώνοντας την Αίτηση Συμμετοχής στην αγγλική γλώσσα.

Υπεύθυνοι Επικοινωνίας:

Σδρένια Σοφία, τηλ.: 2431028189 (εσωτ.106), E-mail: sdrenia@trikalabiz.gr

Αριστείδης Δημήτρης, τηλ.: 2431028189 (εσωτ.105), E-mail: aristidis@trikala-chamber.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης