Ροή Τοπικά

Ευλογία για τους Τρικαλινούς εμπόρους (έκοψαν την πίτα τους)

Σε μια σεμνή εκδήλωση ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων έκοψε την αγιοβασιλόπιτά του το απόγευμα της Τρίτης.

Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Ελασσώνος Χαρίτων, ο οποίος και παρεπιδημούσε στην πόλη μας, παρουσία του οικείου Ποιμενάρχη. Ο πρόεδρος του ΕΣΤ Χρήστος Μπλουγούρας έκανε λόγο για «ιδιαίτερη ευλογία, καθώς για εμάς ξεκινάει ακόμη μια δύσκολη χρονιά, η οποία ελπίζουμε να αποτελέσει ορόσημο για αλλαγή σελίδας και επιστροφή στην ανάπτυξη και στις καλύτερες μέρες». Ευχαρίστησε τους παριστάμενους, αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βασίλη Γιαγιάκο, «για την εξαιρετική συνεργασία και στήριξη σε όλα τα επίπεδα».

Με το πέρας της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε διευρυμένη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου, συμμετοχή των Τρικαλινών αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας.

Τέλος στο περιθώριο της εκδήλωσης ο επίτιμος πρόεδρος του ΕΣΤ και της ΟΕΣΘ Ηρακλής Μπλουγούρας απέδωσε εξαιρετικής ιστορικής σημασίας σημειώσεις στον κ. Χρυσόστομο, μέσα από τις οποίες φαίνεται η διαχρονική συνεργασία του εμπορικού κόσμου της πόλης με την τοπική εκκλησία.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης