Τοπικά

Ευχαριστήριο από το Σύλλογο Ορθοβουνιωτών

Ο Σύλλογος των Απανταχού Ορθοβουνιωτών Καλαμπάκας είχε την τιμή να συμμετέχει στην πολύ όμορφη 1η Γιορτή Παραδοσιακών Χορών & Δρώμενων Πολιτιστικών Συλλόγων Δήμου Καλαμπάκας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 στον προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας.

Η εκδήλωση ήταν μια πρωτοβουλία των πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Καλαμπάκας τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την στήριξή του στην διοργάνωση αυτή.

Συγχαρητήρια στην συντονιστική επιτροπή την οποία συντελούσαν η κα Ζήκα Κατερίνα πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Κρύας Βρύσης, ο κος Ζούζουλας Χαράλαμπος πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Γάβρου και κος Δημήτρης Παπακώστας πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Θεόπετρας για την άριστη συνεργασία που είχαμε αλλά και το υπέρλαμπρο αποτέλεσμα αλλά και τους μουσικούς που μας συνόδευσαν.

Ευχαριστούμε επίσης τους συλλόγους που απαρτίζαν την χορευτική μας ομάδα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παναγίας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαλακασίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ματονερίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Ζωής, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλομοίρας για την όμορφη συνεργασία που είχαμε, καθώς επίσης και όλους του συλλόγους που συμμετείχαν και μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούμε.

Τέλος ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας Ορθοβουνίου κ. Ευάγγελο Σταύρο για την αμέριστη βοήθεια του αλλά και τους χορευτές της χορευτικής μας ομάδας.

 

Με τιμή

Το Δ.Σ.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης