Τοπικά

Ευχαριστήριο προς γιατρούς του Νοσοκομείου Τρικάλων

Με την παρούσα, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Γ.Ν. Τρικάλων και ιδίως τους κ.κ. ΦΟΥΝΤΑ Π. (Διευθύντρια Μονάδας Τεχνητού Νεφρού), ΠΑΤΡΙΚΑΛΟΥ Ε. (Ιατρό Νεφρολόγο Μονάδας Τεχνητού Νεφρού), ΣΑΜΠΑΝΗ Ν. (Ιατρό Νεφρολόγο Μονάδας Τεχνητού Νεφρού) για τον εξαίρετο επαγγελματισμό και το απίστευτο ήθος  που επιδείξανε κατά την διάρκεια της ιατρικής παρακολούθησης και της παροχής φροντίδας του πατέρα μου ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Ιωάννη στην εν λόγω Μονάδα  έπειτα από χειρουργείο μερικής νεφρεκτομής του υπεβλήθη.

 

Θέλω να τονίσω ιδιαιτέρως την απαράμιλλη ανθρωπιά που επέδειξε όλο το προσωπικό της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Γ.Ν. Τρικάλων, με την οποία περιέβαλαν τον πατέρα μου σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία της ζωής του αλλά και την μετέπειτα πορεία του καθώς κατέστη δυνατή η απένταξή του από την διαδικασία της αιμοκάθαρσης.
Τελειώνοντας  θα ήθελα να κλείσω με τη ρήση του Νίκου Καζαντζάκη, που περικλείει όλη την ουσία του έργου που επιτελείται στην εν λόγω Κλινική ” ο άνθρωπος όταν νιώθει πόνο είναι ζωντανός. Αλλά όταν νιώθει τον πόνο του άλλου, τότε ναι είναι άνθρωπος”.-

     Μετά τιμής 
     ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Ι. Νικόλαος
     ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Ι. Γεώργιος

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης