Τοπικά

Ευχαριστήριο προς “τον μεγαλύτερο πολιτικό άνδρα του Νομού, Χρ. Μιχαλάκη”

Μήνυμα του προέδρου της Καλογριανής, Αργύρη Γατσά:

«Αγαπητοί μου συγχωριανοί καλησπέρα!
Εδώ και τρεις μέρες είμαι πολύ χαρούμενος,και θέλω την χαρά μου αυτή να την μοιραστώ μαζί σας! Πιστεύω πως και εσείς – οι περισσότεροι τουλάχιστον – με την ανακοίνωση αυτή να νιώσετε χαρά και ανακούφιση! Πριν τρεις μέρες λοιπόν στις 31 Ιανουαρίου 2019 ψηφίστηκε και εγκρίθηκε από το συμβούλιο της Περιφέρειας Θεσσαλίας το ποσό των 300.000,00 Ευρώ για την ανακατασκευή – ασφαλτόστρωση του δρόμου που συνδέει το χωριό μας με την γέφυρα Κουκοράβα!
Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα επισκέφτηκα τον Αντιπεριφερειάρχη μας Κύριο Χρήστο Μιχαλάκη για τις τυπικές ευχές των γιορτών, και με την ευκαιρία του έθεσα και το θέμα της κατασκευής του δρόμου αυτού που για πολλά χρόνια αποτελεί διακαή πόθο των κατοίκων της Καλογριανής μας! Όπως συμβαίνει πάντα ο κύριος Μιχαλάκης με άκουσε με την δέουσα προσοχή – του ανάλυσα τα οφέλη του χωριού μας για την υλοποίηση αυτού του έργου,- σύντομη και γρήγορη σύνδεση με τέσσερα γειτονικά χωριά, εναλλακτική λύση πρόσβασης σε περίπτωση κατολίσθησης όπως είχε γίνει πριν από μερικά χρόνια στην Μεγάλη Στροφή κ.λ.π.
Εκεί λοιπόν μπροστά μου ο κύριος Μιχαλάκης μου υποσχέθηκε ότι θα εισηγηθεί το ποσό που προανέφερα και θα ανακοινωθεί επίσημα όπως και έγινε από τον ηλεκτρονικό και έντυπο τοπικό τύπο του νομού μας!
Δεν σας είπα τίποτα τότε γιατί πολλά ακούμε και λίγα βλέπουμε!
Ο λόγος όμως του Κυρίου Χρήστου Μιχαλάκη αποδείχτηκε ισχυρότερος και από….Βυζαντινό Χρυσόβουλο και προχθές ανακοινώθηκε επίσημα από τα τοπικά μέσα έντυπα και ηλεκτρονικά!
Η κατασκευή του δρόμου θα αρχίσει το Καλοκαίρι 2019 – δεν γνωρίζω ακόμα ημερομηνία έναρξης – και θα ολοκληρωθεί σε ένα περίπου χρόνο!
Θα ήταν άδικο στην προσπάθειά μου αυτή να μην ευχαριστήσω δημόσια τον Γιάννη Γατσά ( ή Γιάννη της Ουρανίας όπως τον αποκαλούμε εμείς στο χωριό) γιατί με τις προσωπικές του γνωριμίες και την αγάπη του για την Καλογριανή μας συνέβαλλε τα μέγιστα έτσι ώστε να επιτευχθεί το τόσο μεγάλο αυτό έργο για το χωριό μας! Το έχω πει και πιο παλιά ότι δεν είναι απαραίτητο να κατέχει κάποιος ένα επίσημο πόστο για να βοηθήσει το χωριό του! Μεγαλύτερο πόστο από την αγάπη και το πραγματικό ενδιαφέρον για τόπο μας πιστεύω πως δεν υπάρχει!
Γιάννη τόσο από μένα όσο και από το σύνολο των συγχωριανών μας σε ευχαριστούμε πολύ για την ευγενική σου αυτή πραγματικά μεγάλη βοήθεια!
Τέλος όλοι μαζί να ευχαριστήσουμε τον Μεγάλο Πολιτικό Άνδρα του νομού μας -που όμοιος του δεν πέρασε άλλος – Κύριο Χρήστο Μιχαλάκη που στα πιο δύσκολα χρόνια της Εθνικής μας Οικονομίας αυτός συνεχίζει να φτιάχνει σπουδαία και Μεγάλης σημασίας έργα για όλου εμάς!!!

Με Απεριόριστη Εκτίμηση προς όλους

Αργύρης Γατσάς

Πρόεδρος Τ. Κ. Καλογριανής»

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης