Τοπικά

Εύσημα Μηταράκη σε Αβραμόπουλο, στη Δομή της Βέροιας

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου επιθεώρησε τη Δομή Προσωρινής Υποδοχής Πολιτών Τρίτων Χωρών Βέροιας που διοικεί ο νεαρός Καλαμπακιώτης.

Ο υπουργός Νότης Μηταράκης επιθεώρησε τους χώρους της Δομής διαπιστώνοντας ο ίδιος την άψογη λειτουργία της και ο Λευτέρης Αβραμόπουλος του ανέλυσε τα πρωτόκολλα που ακολουθούνται, παρέχοντας στους μετανάστες που φιλοξενούνται εκεί ένα εξαιρετικό περιβάλλον, με σεβασμό στον άνθρωπο και στις αξίες μιας σύγχρονης και δημοκρατικής χώρας.

«Εμείς από την πλευρά μας, ως Διοίκηση της Δομής Προσωρινής Υποδοχής Πολιτών Τρίτων Χωρών Βέροιας, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε προς την κατεύθυνση που η ηγεσία του Υπουργείου μας και η ίδια η Κυβέρνηση μας υποδεικνύει» σημειώνει ο Λευτέρης Αβραμόπουλος ο οποίος ευχαρίστησε προσωπικά τον υπουργό Νότη Μηταράκη για την αμέριστη στήριξή του στην προσπάθειά που κάνει.

Τον υπουργό συνόδευαν κατά την επίσκεψή του στη Δομή, οι γ.γ. Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο, Εμμανουήλ Λογοθέτης, ο Ειδικός Γραμματέας Συντονισμού Εμπλεκόμενων Φορέων, Ευάγγελος-Αποστόλης Κωσταντίνου, ο Διοικητής της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης, Αναστάσιος Μαντάγαρης, ο Δήμαρχος Βέροιας Κων/νος Βοργιατζίδης, ο βουλευτής Ημαθίας της Ν.Δ. Τάσος Μπαρτζώκα, η τ. βουλευτής Ημαθίας Γεωργία Μπατσαρά, ο Γιάννης Τζίμας, Διοικητή του Τμήματος Αλλοδαπών Βέροιας, ο Αντισυνταγματάρχης Δούλαλας Κων/νος, καθώς και ο Χρήστος Καφάσης , Γενικός Συντονιστης ΕΟΔΥ Β. Ελλάδος.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης