Site icon TrikalaVoice

Ζητείται Τρικαλινός ή Τρικαλινή για εθελοντικό πρόγραμμα στο Στρασβούργο

Η πόλη του Στρασβούργου αναζητά μία/έναν εθελοντή/τρια από τις πόλεις μέλη του Δικτύου του Στρασβούργου, στο οποίο ανήκει και ο Δήμος Τρικκαίων.

Η/ο εθελόντρια/ής θα απασχοληθεί στο Τμήμα Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων, από τον Σεπτέμβριο του 2021 έως το τέλος Ιουνίου 2022. Οι δραστηριότητες του εθελοντή θα περιλαμβάνουν την ανάπτυξη δράσεων υπέρ της ευρωπαϊκής νεολαίας και της ευρωπαϊκής ιθαγένειας, σε σχέση με τις τοπικές ΜΚΟ, ευρωπαϊκά ιδρύματα και πόλεις εταίρους.

Οι νέες/νέοι μπορούν να είναι ηλικίας 18 έως 30 ετών. Το κίνητρο είναι το πρώτο κριτήριο για την επιλογή των εθελοντών. Η γνώση της γαλλικής γλώσσας δεν είναι υποχρεωτική, αλλά η πολύ καλή γνώση αγγλικών είναι βασική προϋπόθεση, δεδομένου ότι θα αποτελεί και τη γλώσσα εργασίας.

Η διαμονή σε δωμάτια της φοιτητικής εστίας εξασφαλίζεται από την πόλη του Στρασβούργου (με κοινόχρηστο μπάνιο και κουζίνα), καθώς και μέρος του κόστους φαγητού και διαμονής (300 €/μήνα). Επίσης, προβλέπεται χρηματοδότηση 115 € από το πρόγραμμα Erasmus+.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους και μια συνοδευτική επιστολή έως τις 30 Απριλίου στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Clement.DOLISI@strasbourg.eu

Exit mobile version