Τοπικά

Ηλιάδης: “Βρίσκεται σε πανικό η Δημοτική Αρχή Σακκά”

Πρόχειρα, ανεύθυνα και επιφανειακά! Με αυτό τον τρόπο αντιμετωπίζει η απερχόμενη δημοτική Αρχή Τρικκαίων τα ζητήματα της πόλης, κάτι που καταμαρτυρούν – ακόμα μια φορά-  οι σημερινές εξελίξεις.

 

 

Στο παρά πέντε των εκλογών θυμήθηκαν να  «λύσουν»  το πρόβλημα με την ανάδειξη των αρχαίων ευρημάτων στην κεντρική πλατεία, ευρήματα που «πάγωσαν» την ανάπλαση του έργου, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες.

Ταυτόχρονα, σήμερα μας ενημέρωσαν για την πρόθεση της υπό προθεσμίας ιδιοκτήτριας εταιρείας του ακινήτου της πρώην κλινικής «Παντελιδακη» να παραχωρήσει «δωρεάν  για άγνωστο χρονικό διάστημα το εν λόγω οίκημα.

Ωστόσο, ακόμα αναμένουμε απάντηση για το γεγονός ότι το κτίριο έχει κριθεί ακατάλληλο για τη στέγαση προσφύγων από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

Αλήθεια για πόσο ακόμα θα κοροϊδεύετε και θα εμπαίζετε τους Τρικαλινούς πολίτες;

Η απερχόμενη δημοτική Αρχή βρίσκεται σε πανικό μέρες τώρα. Αποφάσισε να λύσει το πρόβλημα της Μπάρας μέσα σε δύο μέρες, όταν εννέα ολόκληρα χρόνια  ήταν απλός θεατής.

Την ίδια στιγμή, αποφάσισε να ασφαλτοστρώσει πλημμυρισμένους δρόμους, χωρίς την απαραίτητη προετοιμασία, με αποτέλεσμα στην πρώτη βροχή ο δρόμος να ξηλωθεί με τις γνωστές συνέπειες για όλους τους δημότες.

Για ακόμα μια φορά επιβεβαιωνόμαστε ότι σπαταλούν χρήματα και χρησιμοποιούν τα μηχανήματα του Δήμου Τρίκκαιων για να αποδείξουν ότι υλοποιούν έργο.

Είναι σε πανικό και οι καταστροφικές πλημμύρες τους αποκάλυψαν.

Ψεύδονται,  χωρίς ίχνος ντροπής ότι δεν δηλώσαμε παρόντες στις δύσκολες ώρες των πλημμυροπαθών και δεν βοηθήσαμε.   Προσφερθήκαμε να βοηθήσουμε τους πληγέντες, μας είπαν ότι δε χρειάζεται και στην πορεία αποδείχθηκε, το αντίθετο.

Ο πανικός  της απερχόμενης δημοτικής Αρχής είναι εξίσου καταστροφικός με την εννιάχρονη θητεία της.

Οι Τρικαλινοί πολίτες έχουν βγάλει τα συμπεράσματα τους και αυτή την Κυριακή 8 Οκτωβρίου θα στείλουν ηχηρό μήνυμα και θα αποφασίσουν τα Τρίκαλα να γίνουν ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΟΥΜΕ!

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης