Τοπικά

Ημερίδα για τη Διαχείριση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος στο φαρμακείο

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Ananti Resort στα Τρίκαλα, ημερίδα με θέμα τη «Διαχείριση των  συμπτωμάτων του κρυολογήματος στο φαρμακείο» από τον Συνεταιρισμό Τρικάλων και την ελληνική εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής και φυτικών καλλυντικών Vitorgan.

Στην πολύ ενδιαφέρουσα και λεπτομερή παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της ημερίδας συζητήθηκαν αρχικά οι βασικές αιτίες και τα κύρια συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος , όπως επίσης και οι συχνότεροι τρόποι μετάδοσής του. Ακολούθησε ενημέρωση σχετικά με τα πλεονεκτήματα χρήσης των συμπληρωμάτων διατροφής NutraLEAD με κύριο συστατικό την Πρόπολη, καθώς και τον σημαντικό ρόλο που κατέχουν στην πρόληψη και την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος και των ιώσεων. Στο τέλος της παρουσίασης γνωστοποιήθηκαν και συζητήθηκαν εκτενώς από όλους τους παρευρισκόμενους, σημαντικά ευρήματα ποσοτικής έρευνας αγοράς γύρω από την συμπεριφορά των καταναλωτών στα φαρμακεία για τα προϊόντα κατά του κρυολογήματος.

Ο Συνεταιρισμός Τρικάλων και η Διοίκηση της Vitorgan ευχαριστούν θερμά όλους τους επαγγελματίες φαρμακοποιούς που τους τίμησαν με την πολύτιμη παρουσία τους και μοιράστηκαν μαζί τους τις απόψεις τους.

Στα πλαίσια της συνεχούς στήριξης των φαρμακοποιών η Vitorgan θα συνεχίσει  τη διεξαγωγή Ημερίδων στα περισσότερα μέρη της Ελλάδας, παρέχοντας σημαντικές συμβουλές και χρήσιμες πληροφορίες στους συνεργάτες της.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης