Τοπικά

Η Άννα Μπορνόβα με το συνδυασμό ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Από τον ευαίσθητο χώρο της υγείας η  νέα υποψηφιότητα του συνδυασμού «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ».

 

Η Μπορνόβα Άννα του Μενελάου γεννήθηκε στο Βόλο, μένει όμως μόνιμα στην Πιάλεια. Εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, ως πτυχιούχος νοσηλεύτρια. Το πλούσιο νοσηλευτικό της ιστορικό περιλαμβάνει απασχόληση σε διάφορες ιδιωτικές δομές υγείας, ενώ αξιοσημείωτη είναι η δεκαετής εργασία της στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς.

Η αγάπη της για το επάγγελμα την οδήγησε να παρακολουθήσει πολλά ιατρικά & φαρμακευτικά συνέδρια.

Το κοινωνικό της πρόσωπο συμπληρώνουν οι συμμετοχές στους συλλόγους «ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΙΑΛΕΙΑΣ», «ΑΡΓΙΘΕΑΤΩΝ» και «ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ».

Η κυρία Μπορνόβα Άννα δήλωσε σχετικά… «το προσκλητήριο του Κώστα Μαράβα προς εμένα, μόνο ασυγκίνητη δεν μπορούσε να με αφήσει. Γνωρίζω το δήμαρχο πολλά χρόνια τώρα, εκτιμώ απεριόριστα την προσφορά του, την αγωνιστικότητά του και τους στόχους που βάζει και πετυχαίνει. Πιστεύω πως  με τις δυνάμεις και τις γνώσεις μου, θα βοηθήσω στη συνέχιση του μοναδικού έργου του Κώστα Μαράβα».

Μετά την ανακοίνωση της νέας υποψήφιας ο Κώστας Μαράβας δήλωσε… «η Μπορνόβα Άννα είναι μια πολύτιμη ψηφίδα στο παζλ του συνδυασμού μας ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Με την πιστοποιημένη ευαισθησία της, τόσο μέσω της δουλειάς της, όσο και με τη συμμετοχή της σε συλλόγους, αφήνει ισχυρή σφραγίδα παρουσίας. Την καλωσορίζω και της εύχομαι καλή δύναμη».

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης