Τοπικά

Η Έφη Λιάσκου-Γκιάτα υποψήφια με τον Αβραμόπουλο

Μια νέα και δυναμική γυναίκα, την Έφη Λιάσκου-Γκιάτα υποδέχεται ο συνδυασμός «Δύναμη Ευθύνης». «Είναι πρόκληση για εμένα να συμμετάσχω σε αυτές τις εκλογές» λέει «καθώς βλέπω πως ηγείται μιας κοινής προσπάθειας ένας νέος άνθρωπος, ο Λευτέρης Αβραμόπουλος, με όραμα για τον τόπο μας. Συμμετέχω και είμαι σίγουρη για τη νίκη του συνδυασμού μας που θα γεννήσει μια νέα εποχή στην Καλαμπάκα και στον Δήμο Μετεώρων».

 

 

Βιογραφικό Σημείωμα

Η Ευθυμία (Έφη) Λιάσκου – Γκιάτα με ρίζες από την Κρύα Βρύση και τη Χρυσομηλιά Καλαμπάκας, είναι γεννημένη το 1982. Είναι παντρεμένη  με τον  Χαράλαμπο Γκιάτα, με καταγωγή από την Βλαχάβα Καλαμπάκας, με   τον οποία έχουν αποκτήσει ένα γιο, τον Θέμη.

Τ0 2002 , αποφοιτά από το ΤΕΕ Καλαμπάκας, ολοκληρώνοντας το Β΄ κύκλο σπουδών και αποκτά το πτυχίο στην ειδικότητα Φυτικής Παραγωγής του τομέα Γεωπονίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος. Στη συνέχεια απασχολείται για δέκα συναπτά έτη στην οικογενειακή επιχείρηση – συνεργείο αυτοκινήτων- που διατηρεί ο αδελφός της στην Καλαμπάκα. Από το 2017 έως και σήμερα, δραστηριοποιείται στην πόλη μας, διατηρώντας,  σε συνεργασία με τον σύζυγό της, τη δική της επιχείρηση με δασικά προϊόντα (καυσόξυλα), τροφοδοτώντας την ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας, τα γειτονικά χωριά και επεκτείνοντας συνεχώς τις υπηρεσίες τους και σε άλλες περιοχές ανά την Ελλάδα.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές για την ίδια αποτελούν μια πρόκληση, καθώς πιστεύει ότι όλοι μας μπορούμε και πρέπει να συμβάλλουμε ενεργά ώστε να αλλάξει η πόλη μας, να αναβαθμιστούν τα χωριά μας και να βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής μας!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης