Τοπικά

Η ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας σε ειδική εκδήλωση στις Βρυξέλλες (video)

Το σχέδιό της για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας κατέθεσε σε ειδική εκδήλωση στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

 

Συγκεκριμένα και όπως κατέγραψε αποκλειστικά το trikalavoice.gr την εκδήλωση για τις περιοχές της χώρας μας που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές το 2023-Θεσσαλία, Ανατολική Μακεδονία Θράκη- διοργάνωσε ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου και σε αυτή συμμετείχαν αιρετοί από τις δυο Περιφέρειες και στελέχη της Ε.Ε..

Την Περιφέρεια Θεσσαλίας εκπροσώπησε ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Αναστασίου ο οποίος και ξεδίπλωσε το master plan που κατάρτισε και κατέθεσε η Περιφερειακή Αρχή, με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα και τη συμμετοχή πανεπιστημιακών. Υπογράμμισε πως αυτό είναι άμεσα, μεσοπρόθεσμα, υλοποιήσιμο και υπολογίζεται στο μισό κόστος από το σχέδιο που κατέθεσε Ολλανδική εταιρεία στην Κυβέρνηση (σ.σ. 2 δις € έναντι 4 δις €). Τέλος παρουσίασε τα έργα που έχει ήδη κάνει η Περιφέρεια και αφορούν την αποκατάσταση του οδικού δικτύου κλπ..

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης