Τοπικά

Η απόφαση Μπλουγούρα να κατέβει στον Δήμο Τρικκαίων

Ο Χρήστος Μπλουγούρας ήταν ένα από τα πρώτα ονόματα-έκπληξη που ανακοίνωσε ως υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της “Επανεκκίνησης” ο δήμαρχος Νίκος Σακκάς, δείχνοντας το περαιτέρω άνοιγμα στην κοινωνία.

 

Ο επί μια 10ετία πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων, αλλά και της Ομοσπονδίας Εμπόρων Θεσσαλίας, καίτοι είχε δεχθεί ανάλογες προτάσεις στο παρελθόν πήρε τούτη τη φορά την απόφαση και κατεβαίνει για δημοτικός σύμβουλος φιλοδοξώντας να συμβάλλει και αυτός στη νέα εποχή της πόλης και του Δήμου.

Έμπορος τρίτης γενιάς και διατηρεί τη δική του επιχείρηση τα τελευταία 30 χρόνια. “Η συμμετοχή στα κοινά είναι αυτονόητη, αν θέλουμε να συμβάλουμε στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και εργασίας μας” λέει στο trikalavoice.gr ο ίδιος και συνεχίζει: “Από το 2006 εκλέγομαι ανελλιπώς στο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων-από το 2014 ως πρόεδρος-στην Ομοσπονδία Εμπόρων Θεσσαλίας (από το 2020 ως πρόεδρος) και στο Προεδρείο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) από τη θέση του οικονομικού επόπτη. Από αυτό το μετερίζι εργάστηκα και εργάζομαι για την ανάδειξη της σημασίας της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας στην πόλη μας και μέσα από ένα ευρύ φάσμα δράσεων με τον Δήμο Τρικκαίων έχουμε πετύχει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η υποψηφιότητά μου με τον συνδυασμό «Επανεκκίνηση 3» του δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου Νίκου Σακκά, έρχεται ακριβώς ως συνέχεια αυτής της συνεργασίας”.

Ο Χρήστος Μπλουγούρας είμαι παντρεμένος με την κοινωνική λειτουργό Ρίτα Θεμελή με την οποία έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, τον Δημήτρη και την Τζωρτζίνα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης