Ροή Τοπικά

Η… γαλάζια γενιά γέμισε τον «Ματσόπουλο» (φώτο)

Γαλάζια… όνειρα κι ελπίδες για μια καλύτερη χώρα με ένα πιο δομημένο Κράτος που θα εξασφαλίζει ευημερία για όλους.

Στην πρώτη εκδήλωση της ΝΟΔΕ Τρικάλων με Κυβέρνηση Ν.Δ. έδωσαν το παρών το σύνολο των στελεχών της απ’ όλο το Νομό, καθώς και νέα πρόσωπα, πολλά υποσχόμενα και με σημαντική αναφορά στην κοινωνία.

Κεντρική προσκεκλημένη ήταν η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη, ο νέος γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος Γιώργος Στεργίου και ο διευθυντής του γραφείου του Πρωθυπουργού, Στέλιος Κονταδάκης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον ανοιχτό χώρο του καφέ του Μύλου Ματσόπουλου και μεταξύ άλλων πολλών έδωσαν το παρών ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, οι βουλευτές Τρικάλων Θανάσης Λιούτας και Κατερίνα Παπακώστα, ο βουλευτής Καρδίτσας Γιώργος Κωτσός, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, οι αντιπεριφερειάρχες Χρήστος Μιχαλάκης και Χρήστος Γακόπουλος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Ντίνος Μπάρδας και Δήμητρα Νάτσινα, οι δήμαρχοι Τρικκαίων και Πύλης Δημήτρης Παπαστεργίου και Κώστας Μαράβας, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.

Ζαχαράκη-Στεργίου και Κονταδάκης εξέπεμψαν ελπιδοφόρα μηνύματα για την αναδιοργάνωση του Κράτους και αποκατάσταση των αδικιών για τους οικονομικά ασθενέστερους. Ικανοποιημένα πολύ τα στελέχη της ΝΟΔΕ με τον πρόεδρο αυτής Κώστα Τρέλλη να δηλώνει πως “αποδεικνύεται για άλλη μια φορά η δυναμική του κόμματος και οι ισχυρές βάσεις που έχει στην κοινωνία”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης