Τοπικά

Η δικηγόρος Μαρίνα Καραμέτου-Στοφόρου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την “Επανεκκίνηση”

Η γνωστή δικηγόρος των Τρικάλων Μαρίνα Καραμέτου-Στοφόρου κάνει το πρώτο της βήμα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και κατέρχεται υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την “Επανεκκίνηση” του Νίκου Σακκά.

 

Μάχιμη δικηγόρος από το 1997 έχει διακριθεί στο Αστικό Δίκαιο εκπροσωπώντας δεκάδες σωματεία του ν. Τρικάλων, ενώ την τελευταία 10ετία είναι η νομική σύμβουλος του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων.

Σε μήνυμά της προς τις Τρικαλινές και τους Τρικαλινούς αναφέρει:

“Αγαπητοί μου φίλοι, συνδημότες και συνδημότισσες 

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω ότι αποδέχθηκα την πρόταση του δημάρχου Τρικκαίων  Νίκου Σακκά, να συμμετάσχω στις  δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος του Δήμου Τρικκαίων, με τον συνδυασμό Επανεκκίνηση v3.

Για εμένα, η κάθοδος μου στις δημοτικές εκλογές είναι η εκκίνηση, όχι η επανεκκίνηση, γιατί θέτω τον εαυτό μου πρώτη φορά σε διαδικασία εκλογής με τον συνδυασμό μας. Σε αυτό το επαγγελματικό και οικογενειακό στάδιο της ζωής μου, δεν επιζητώ ούτε να γίνω γνωστή ούτε να προσπορίσω επαγγελματικό όφελος από την απασχόληση μου με τα κοινά. Φιλοδοξώ να μεταφέρω στο Δήμο την νομική  μου κατάρτιση, την εμπειρία μου στη δημόσια διοίκηση ως νομικού συμβούλου του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, αλλά και την εμπειρία ζωής μου, έτσι ώστε να συνδράμω στο να γίνει η πόλη μας, αυτή που θέλει να ζει ο δημότης και ανυπομονεί να δει ο επισκέπτης.

Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Νίκο Σακκά για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στον συνδυασμό νίκης που ηγείται και με σεβασμό ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας, με την υπόσχεση να σταθώ αντάξια των προσδοκιών σας στο νέο δημοτικό συμβούλιο”.

Ποια είναι η Μαρίνα Καραμέτου

Η Μαρίνα Καραμέτου είναι απόφοιτη της Νομικής  Σχολής  του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και δικηγόρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων, από το 1997. Με το πέρας των σπουδών της εγκαταστάθηκε στα Τρίκαλα και αρχικά εργάστηκε στο δικηγορικό γραφείο του πατέρα της, Βασιλείου Καραμέτου. Εκλέχτηκε αιρετό μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων, στις εκλογές του 2011. Η πρώτη της επαφή με την τοπική αυτοδιοίκηση ήταν ως συνεργαζόμενη δικηγόρος Καποδιστριακών Δήμων. Ασχολήθηκε κυρίως με το εργατικό δίκαιο και εκπροσώπησε σχεδόν το σύνολο των εργατικών σωματείων Δήμου Τρικκαίων, Δήμου Καλαμπάκας, Δήμου Φαρκαδώνας, Αντιπεριφέρειας Τρικάλων, Χρονίων Παθήσεων και Νοσοκομείου Τρικάλων. Από το έτος 2014 εργάζεται ως νομικός σύμβουλος του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων. Είναι παντρεμένη με τον ψυχίατρο Περικλή Στοφόρο, επικεφαλής του κέντρου ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΕ και μητέρα δυο ενήλικων κοριτσιών, της Κατερίνας και της Στεφανίας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης