Τοπικά

Η δικιά μας Μαρία Τόκτωρ, επικεφαλής στα «Ελληνικά Υδατοδρόμια»

Επικεφαλής ενός εκ των πλέον φιλόδοξων project της χώρας μας τίθεται η Μαρία Τόκτωρ, μόνιμη κάτοικος Τρικάλων, σύζυγος του αντιδημάρχου Τρικκαίων Γιώργου Ζιώγα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr η νεαρή επιχειρηματίας είναι μια εκ των μετόχων (10%) στα «Ελληνικά Υδατοδρόμια» και στην αεροπορική εταιρεία των Υδροπλάνων.

Εκπροσωπεί και επισήμως πλέον ισχυρό Γερμανικό fund το οποίο προχωρά σε επένδυση στο χώρο των υδροπλάνων άνω των 100 εκ. €.

Στην εταιρεία οι Γερμανοί επενδυτές, μέσω της εταιρείας Αxionair Limited, (κατέχουν το 55%), της εταιρείας DMLP (10%) και της Μαρίας Τόκτωρ (10%), φιλοδοξούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη του πολλά υποσχόμενου τομέα των υδατοδρομίων, ενώ η ίδρυση της αεροπορικής εταιρείας θα επιτρέψει άμεσα την έναρξη των πτήσεων με υδροπλάνα.

Η Μαρία Τόκτωρ σημειώνει ότι «είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που επενδύουμε σε ένα πρωτοποριακό project εθνικής σημασίας και ειδικά στην ηγέτιδα εταιρεία του χώρου που είναι τα “Ελληνικά Υδατοδρόμια”, την οποία επιλέξαμε μετά από εξονυχιστικό έλεγχο» και συμπληρώνει: «Μέσω της συμμετοχής μας στα “Ελληνικά Υδατοδρόμια” και της αεροπορικής εταιρείας υδροπλάνων -η δημιουργία της οποίας είναι προς ολοκλήρωση – βάζουμε τις στέρεες βάσεις για να υλοποιήσουμε ένα πρωτοποριακό συγκοινωνιακό εγχείρημα που θα αποτελέσει τον “πλοηγό” για την τουριστική, οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη των νησιών της Ελλάδας».

«Με το νέο σχέδιο για τη λειτουργία των υδατοδρομίων στη χώρα μας» καταλήγει «αναμένεται να στηρίξει ουσιαστικά μικρά και απομονωμένα μέχρι σήμερα νησιά, συμβάλλοντας αποφασιστικά παράλληλα και στην τουριστική τους ανάπτυξη».

Η Μαρία Τόκτωρ και η συνεργασία με την Κυβέρνηση

Η Μαρία Τόκτωρ, αναφέρεται επίσης στο ευνοϊκό επενδυτικό περιβάλλον που καλλιεργήθηκε τους τελευταίες μήνες σε πνεύμα ειλικρίνειας και απολύτου εμπιστοσύνης και στέκεται ιδιαίτερα στον υφυπουργό Υποδομών Γιάννη Κεφαλογιάννη ο οποίος έχει επιφορτιστεί το project «με τους συμβούλους του οποίου αναπτύχθηκε μια εξαιρετική συνεργασία, καθώς και με το υπουργείο Ανάπτυξης και προσωπικά τον υπουργό Άδωνη Γεωργιάδη, οποίος στηρίζει την όλη προσπάθεια, διαβλέποντας την εξέλιξή του ως έναν από τους βασικούς πυλώνες της οικονομικής ανάκαμψης και της επιστροφής στην κανονικότητα για τη χώρα μας».

Τα «Ελληνικά Υδατοδρόμια» αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία μέσα στη χρονιά και στον επόμενο ενάμιση χρόνο να αναπτυχθούν σε όλη τη χώρα.

Ειδικό αφιέρωμα για τις εξελίξεις και δηλώσεις της Μαρίας Τόκτωρ φιλοξένησε και η «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ» στην έκδοση της Δευτέρας, όπως παρακάτω:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο trikalavoice.gr

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα και την Ελλάδα.

Περιηγηθείτε στο νέο site της πόλης, το trikalaeikones.gr και μοιραστείτε μαζί μας τις εμπειρίες σας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης