Τοπικά

Η επίσημη ανακοίνωση ακύρωσης του φετινού “Μύλου των Ξωτικών”

Με μια ανάρτηση στα social media ο Δήμος Τρικκαίων και η e-trikala ανακοινώνουν επίσημα την ακύρωση της φετινής διοργάνωσης λίγω covid-19.

Ανανεώνουν ωστόσο το ραντεβού-πρώτα ο Θεός-για τα Χριστούγεννα του 2021. Αναλυτικά:
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τα αμέτρητα μηνύματα, την αγάπη και το ενδιαφέρον σας! 
Ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala δημιούργησαν το 2011 το μεγαλύτερο δωρεάν Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας. Ο Μύλος των Ξωτικών, στα 9 χρόνια λειτουργίας του, χάρισε εκατομμύρια χαμόγελα.
Μετά λύπης αλλά με αίσθημα ευθύνης ανακοινώνουμε την ακύρωση της φετινής διοργάνωσης στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων προφύλαξης της Δημόσιας Υγείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου του κορονοϊού. Κύριο μέλημα μας από την πρώτη στιγμή ήταν η ασφάλεια των πολιτών, των επισκεπτών αλλά και των συμμετεχόντων.
Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τους αμέτρητους επισκέπτες, τους επαγγελματίες και όλους τους συμμετέχοντες που στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια την προσπάθεια του Δήμου Τρικκαίων και ανέδειξαν το Μύλο των Ξωτικών και την πόλη των Τρικάλων ως τον απόλυτο Χριστουγεννιάτικο προορισμό.
Τα Τρίκαλα, η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, θα συνεχίσουν να ξεχωρίζουν και να λάμπουν μέσα από τον λαμπερό στολισμό και τις δράσεις που προγραμματίζονται με πρωταρχικό μέλημα την ασφάλεια όλων. Η περίοδος των Χριστουγέννων είναι κάτι ξεχωριστό και η πόλη μας θα χαρίσει και πάλι μαγικές στιγμές.
Ανανεώνουμε το ραντεβού για τον 10ο Μύλο των Ξωτικών τον Δεκέμβρη του 2021.
Μέχρι τότε Μείνετε δυνατοί, Μείνετε ασφαλείς, Μείνετε υγιείς, Μείνετε χαρούμενοι!!!”
ΑΞΙΖΕΙ: Ο “Μύλος των Ξωτικών” είχε εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια και είχε καταφέρει να προσελκύσει κόσμο από κάθε άκρη της Ελλάδας, ξεπερνώντας το 1 εκατομμύριο σε επισκέπτες, σταθερά την τελευταία 3ετία. Τα Τρίκαλα δε και η ευρύτερη περιοχή είχαν αναδειχθεί σε κορυφαίο Χριστουγεννιάτικο προορισμό.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης