Ροή Τοπικά

Η επόμενη μέρα του ανασχηματισμού του Παπαστεργίου

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Οι σκέψεις του δημάρχου, το «σχήμα μάχης» για τις εκλογές του 2019, η γκρίνια των παλιών και τα… επόμενα βήματα.

Η χθεσινή ημέρα ήταν σημαντική για το Δήμο Τρικκαίων και τη Δημοτική Αρχή Παπαστεργίου καθώς ανακοινώθηκε το κυβερνητικό σχήμα (δείτε ΕΔΩ) με το οποίο θα οδεύσει μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 (ή Μάη ή Σεπτέμβρη-Οκτώβρη). Ο Δημήτρης Παπαστεργίου εμπιστεύτηκε τη φορά αυτή πρόσωπα νέα και άφθαρτα, όπως οι  Παναγιώτης Ντιντής (αντιδήμαρχος Πρασίνου), η Σοφία Αλεστά (Δημοσίων Σχέσεων) και Άκης Αναστασίου (Πολιτισμού-Αθλητισμού), ενώ έδωσε την «καθημερινότητα» στον επίσης νεαρό Σωτήρη Σακκά, ο οποίος διετέλεσε και 2,5 χρόνια πρόεδρος στη ΔΕΥΑΤ. Ο δήμαρχος ελπίζει ότι η φρεσκάδα των νέων θα παντρευτεί με την εμπειρία των παλιών (Ψύχου, Μπούρα, Κογιάννη, Λασπά) και θα δώσει καλό αποτέλεσμα. Έχει πάντως και την… πολυτέλεια των πειραματισμών, ακόμη και λαθών,  καθώς αντίπαλός του για τον δημαρχιακό θώκο δεν φαίνεται στον ορίζοντα.

Έτσι προσπερνάει και τις γκρίνιες ορισμένων «παλιών» που μένουν… εκτός νυμφώνος και σε κάθε ευκαιρία αναρωτιούνται «μα με αυτούς θα κερδίσουμε;».

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου πάντως έχει και άλλα σχέδια στο μυαλό του. Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr, κάνει κινήσεις και έχει κλείσει κιόλας ορισμένες σημαντικές υποψηφιότητες για το 2019. Ενισχύει περαιτέρω την ομάδα του και διευρύνει το πέρασμά του στην κοινωνία. Οι γνωρίζοντες μιλούν για εκπλήξεις πρώτου βαθμού, καθώς πρόκειται να δούμε «στη σκηνή» ανθρώπους πολύ γνωστούς στα Τρίκαλα, που όμως ως τώρα παρέμεναν διακριτικά μακριά από τα πολιτικά δρώμενα. Η χρονιά είναι καθαρά προεκλογική και ας περιμένουμε να δούμε πολλά και ενδιαφέροντα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης