Τοπικά

Η “Κιβωτός του κόσμου” ευχαριστεί τον Χρήστο Μιχαλάκη

Η Πρόεδρος της Κιβωτού του Κόσμου έστειλε στον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή για την αποστολή σχολικών ειδών.

Προς: Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη,

Αγαπητέ μας συμπαραστάτη,

Με μεγάλη χαρά δεχθήκαμε χειρονομία αλληλεγγύης από σας, προσφορά δωρεά σεβαστής ποσότητας σχολικών ειδών για την ενίσχυση του έργου μας.

Τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου, όπως ξέρετε προέρχονται από πολύ φτωχές και δύσμοιρες οικογένειες και περιμένουν τα πάντα από εμάς. Το φαγητό τους, τα ενδύματα τους, τα υποδήματα τους, τα σχολικά τους εφόδια, ο γιατρός και τα φάρμακα τους, τα πάντα παρέχονται από εμάς, εκείνα δεν έχουν τίποτα άλλο παρά μόνο την Κιβωτό και τη δική σας αγάπη.

Είμαστε σε μία συνεχή προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών και σε αυτό έχετε συμβάλλει με τον τρόπο σας θετικά.

Παρακαλώ δεχθείτε ένα μεγάλο, θερμό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από όλους εμάς εδώ στην Κιβωτό του Κόσμου για τα ευγενικά σας συναισθήματα και τον ανθρωπισμό σας προς το απροστάτευτο παιδί.

Καθώς η Κιβωτός του Κόσμου βρίσκεται σε μια συνεχή αναζήτηση πόρων ελπίζουμε να συνεχίσουμε να έχουμε τη συμπαράσταση σας.

Ο Θεός να έχει καλά εσάς και τους οικείους σας.

Με εκτίμηση,
Σταματία Γεωργαντή
Πρόεδρος

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης