Τοπικά

Η Μαχαίρα-Μπαλούτσου (Βιβή) Παρασκευή από Λιλή, επιλέγει «Πορεία στο Μέλλον»

Σε μία ακόμα αξιόλογη προσθήκη στον συνδυασμό «Πορεία στο Μέλλον» προχώρησε ο Θεόδωρος Χήρας, καθώς συμφώνησε με την Μαχαίρα-Μπαλούτσου (Βιβή) Παρασκευή για την από κοινού συμπόρευσή τους στο δρόμο για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Η Βιβή με καταγωγή από το Λιλή, είναι παντρεμένη με τον Πολιτικό Μηχανικό Ζαφείρη Γεώργιο και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Είναι εκπαιδευτικός Φιλόλογος με εργασιακή εμπειρία τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο φορέα. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακών διπλωμάτων καθώς διαθέτει γνώσεις σε δύο ξένες γλώσσες.
Μια γυναίκα ταλαντούχα, δυναμική, δραστήρια και αποφασιστική…
 Η ίδια δηλώνει: «Η συμμετοχή μου σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές, για μένα είναι πρόκληση… και σίγουρα με το να προσπαθεί κανείς μπορεί να πετύχει πολλά! Γι’ αυτό με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα θα συμμετάσχω κι εγώ ενεργά στον στίβο των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτώβρη, με μοναδικό στόχο να συνεισφέρω στην αναβάθμιση της καθημερινότητας των συνδημοτών μου. Στο δρόμο για μια καλύτερη Πορεία στο Μέλλον, συστρατεύομαι με την παράταξη του κ. Θεόδωρου Χήρα, διότι έχουμε κοινούς στόχους και κοινό όραμα για την επόμενη μέρα του Δήμου Πύλης».
Ο κ. Χήρας εμφανώς ικανοποιημένος αναφέρει: «Με την προσθήκη της Βιβής, το ψηφοδέλτιό μας αποκτά νέα δυναμική, φέρνοντας νέες ιδέες, νέες προοπτικές στην τοπική αυτοδιοίκηση. Βιβή, αποτελείς συνώνυμο της προσφοράς, της αλληλεγγύης και της εργατικότητας. Σ’ ευχαριστώ ιδιαίτερα που αποδέχτηκες την πρότασή μου ώστε να συμμετάσχεις στο  ισχυρό ψηφοδέλτιό μας.
Η Βιβή κατέρχεται ως υποψήφια στο τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Παραποτάμου.

Βιβή, σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!»

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης