Τοπικά

Η πρώτη εκδήλωση της «Τρικαλινής Λέσχης Προβληματισμού» (φώτο)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Μουσείο Τσιτσάνη η πρώτη εκδήλωση της νεοϊδρυθείσας Τρικαλινής Λέσχης Προβληματισμού.

Στόχος αυτής είναι να συμβάλει – βοηθήσει στην περαιτέρω ανάδειξη της πόλης των Τρικάλων σαν ένα κέντρο προβληματισμού και ανάδειξης θεμάτων προς επίλυση. 

Θα διοργανώνει σε συνεργασία και με άλλους φορείς της πόλης, όπου απαι τείται, διαλέξεις – στρογγυλές τράπεζες και παρουσιάσεις από σημαντικούς ανθρώπους των επιστημών, του πολιτισμού,

Θα καλεί αναγνωρισμένες προσωπικότητες από τον χώρο των Γραμμάτων, της Πολιτικής, της Δικαιοσύνης, των Ενόπλων Δυνάμεων, της Εκκλησίας, για ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμό, γ) θα συνεισφέρει με την εμπειρία των μελών και των επαφών τους στην πρόοδο της πόλης και των κατοίκων της.

Η πρώτη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την έλευση δύο διακεκριμένων προσωπικοτήτων των κ.κ. Στέφανου Μάνου, πρώην Υπουργού και Γιώργου Πρεβελάκη, καθηγητή Γεωπολιτικής στο Πανεπιστήμιο του Παρισιού (Σορβόννη), οι οποίοι μίλησαν για την Ελλάδα αύριο και τις γεωπολιτικές ισορροπίες στην περιοχή μας….» ενώ στην συνέχεια θα ακουστούν και άλλες αξιόλογες προσωπικότητες σε σημαντικά θέματα που απασχολούν την πατρίδα μας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης