Ροή Τοπικά

Η Στέλλα Ντούβλη για τον εμβολιασμό γιατρών-νοσηλευτών του Νοσοκομείου

Αλήθειες από την παλαιότερη γιατρό του Νοσοκομείου Τρικάλων, που δίνει σταθερά τη μάχη στην πρώτη γραμμή.

Ως διευθύντρια του Αναισθησιολογικού Τμήματος η Στέλλα Ντούβλη αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της διασωλήνωσης των ασθενών. Η ίδια περιέγραψε προ ημερών τις τραγικές στιγμές που εκτυλίσσονται καθημερινά στο Νοσοκομείο Τρικάλων μα ασθενείς covid-19 να διασωληνώνονται και δυστυχώς ορισμένοι εξ αυτών να μην τα καταφέρνουν τελικά και να καταλήγουν.

Η Στέλλα Ντούβλη αρνείται να πιστέψει πως ανάμεσά τους, στο Νοσοκομείο Τρικάλων υπάρχουν γιατροί και νοσηλευτές που αρνούνται να εμβολιαστούν για τον covid-19 (ο 1 στους 3 δήλωσε απροθυμία!).

Πως το σχολιάζει; Με τρόπο σκωπτικό όσο και… σοκαριστικό, σε μια προσπάθεια να μας αφυπνίσει όλους: «Είπαμε, όσοι υγειονομικοί δεν εμβολιάζονται θα εργασθούν υποχρεωτικά στο Τμήμα covid19. Και φαίνεται να έρχεται και τρίτο κύμα… Ίσως διδαχθούμε από την γνώση? τους, την τόλμη? τους. Όσο για τους πολίτες είμαι βέβαιη ότι πολλοί από αυτούς θα αλλάξουν γνώμη. Αν όχι, μάλλον στο κρεβάτι του πόνου θα πρέπει να το θυμίζουμε..Αν θα καταλαβαίνουν στη φάση αυτή. Υπάρχει όμως για τους δύσπιστους τελευταία ευκαιρία. Ελάτε στο νοσοκομείο να δείτε ιδίοις ομμασι!!! Μετά….αμαρτία ουκ έχω. Θα σας διασωληνώσω χωρίς άγχος»!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης