Τοπικά

Η συμμορία των “11” που είχε ρημάξει τα σπίτια στα Τρίκαλα

Στη δημοσιότητα έδωσαν οι Αρχές φωτογραφίες με την συμμορία των «11» που λήστευε όλη την Ελλάδα . Δεκάδες σπίτια είχαν διαρρήξει τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.

 

Είχαν ρημάξει δεκάδες σπίτια σε όλη τη χώρα οι 11 που συνελήφθησαν από τις Αρχές και στη συνέχεια δόθηκαν τα στοιχεία τους στη δημοσιότηρα. Οι συλληφθέντες είχαν διαπράξει κλοπές σχεδόν σε όλη τη χώρα, από τον Εβρο μέχρι και την Κρήτη. Οι κλέφτες είχαν μπει σε σπίτια σε Αγρίνιο, Βόνιτσα, Αθήνα, Μαρούσι, Πέραμα, Ραφήνα, Νέα Μάκρη, Κόρινθο, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Σέρρες, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Αρτα, Δράμα, Βέροια, Ιωάννινα, Βόλο, Λαμία, Κέρκυρα, Λευκάδα, Ηράκλειο και Ρέθυμνο.

Τα 11 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης κατηγορούνται για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση προς διάπραξη κακουργημάτων κλοπών και διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, τελεσθείσα από δύο ή  περισσότερους που είχαν οργανωθεί με σκοπό την τέλεση κλοπών κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένης και σε απόπειρα, με την συνολική αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων να  υπερβαίνει το ποσό των 120.000 ευρώ.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης