Ροή Τοπικά

Η συνέπεια του Θανάση Λιούτα τώρα δικαιώνεται

Η συνέπεια στην προσφορά και η αφοσίωση που έχει δείξει ο Θανάσης Λιούτας προς τους ανθρώπους του τόπου μας όλα αυτά τα χρόνια, έχουν ως αντίκτυπο σήμερα που ο ίδιος επισκέπτεται όλα τα χωριά του Νομού, επίσημα ως υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων με την ΝΔ, να γίνεται αποδεκτός με πολύ μεγάλη αγάπη και ενθουσιασμό.

Οι άνθρωποι ξέρουν καλά ότι ο Θανάσης Λιούτας δεν είναι ένας συμβατικός πολιτικός, που αρέσκεται σε μεγάλα και εύκολα λόγια. Μιλάνε οι πράξεις του. Αυτή είναι η πραγματικότητα και η εγγύηση ότι θα κάνει τα πάντα για το καλό του τόπου μας.

Οι κτηνοτρόφοι των Τυμφαιων εμπιστεύονται τον Θανάση Λιουτα γιατί ξέρουν ότι δίνει λύσεις

 

Στο Μαυρέλι, στην Αχελινάδα, στο Γερακάρι, στο Φλαμπουρέσι και στο Φωτεινό βρέθηκε ο Θανάσης Λιούτας. Στο πρόσωπο του Θανάση Λιούτα, οι κτηνοτρόφοι και οι παραγωγοί της περιοχής βλέπουν έναν άνθρωπο, που μπορεί με αποφασιστικότητα να εκφράσει τις ανησυχίες και την άμεση ανάγκη τους για πραγματική αλλαγή, για μια καλύτερη ημέρα.

Ο Θανάσης Λιούτας δήλωσε στους ανθρώπους ότι βρίσκεται στην πολιτική για να βοηθήσει. Ότι πρέπει να μπει ένα τέλος στην εγκληματική αδιαφορία των τελευταίων χρόνων. Εξήγησε ότι είναι οι θέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, ένα πραγματικό όχημα για μια καλύτερη ημέρα.

Μειώσεις στη φορολογία, δίκαιες αποζημιώσεις, εντατικοί έλεγχοι για την παράνομη εισαγωγή γάλακτος.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης