Τοπικά

Η ταινία που γυρίστηκε στα Τρίκαλα, ξεπέρασε τις 10.000 προβολές στο Youtube!

Η μεσαίου μήκους ταινία με τίτλο “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ”, διάρκειας 50 λεπτών είχε γυριστεί στην Οιχαλία Τρικάλων, στο Ληθαίο ποταμό και στην Λίμνη Πλαστήρα της γειτονικής Καρδίτσας!
Ο νεαρός Καρδιτσιώτης σκηνοθέτης της ταινίας, Βάιος Τσιμητράς δήλωσε στο Trikalavoice.gr:

“Είμαι εντυπωσιαμένος για την διαρκείς ανοδική, και κυρίως καταλυτική πορεία της ταινίας μου! Είναι αρκετά σημαντικό για εμένα,
να γνωρίζω ότι περπατώντας σε αχαρτογράφητα νερά – με σεβασμό πάντα στο άγνωστο – ότι μπορεί να αφήσω κάτι μεγαλύτερο απο εμένα και να μπορέσει να βελτιώσει τις ζωές των ανθρώπων! Έχω όραμα, προσπαθώ κάθε στιγμή της ημέρας για να το καταφέρω!
Στην ζωή και στο χαρακτήρα μου δεν υιοθετώ στοιχεία πρωτογονισμού, σέβομαι όλους και πιστεύω στην ομαδικότητα! Γίνομαι καλύτερος μέρα με τη μέρα, πιστεύωντας και προσπαθώντας για κάτι καλύτερο!
Όταν κάποιες περιόδους, νιώθεις και δέχεσαι απελπιστικά ψυχολογικά χτυπήματα μια “τρέλας” αρνητικών συναισθημάτων και καταθληπτικών σκέψεων! Πιστέυω μπορούμε να μετατρέψουμε αυτα τα – διαχρονικά για πολλούς – “κυμματα” σε απέραντη και ατελείωτη γνώση και σοφία!Βρέθηκα σε παρόμοια στιγμή, και κατάφερα να μετατρέψω όλο αυτό το διαχρονικό βάρος μου σε γνώση και σοφία! Άλλαξα την ζωή μου σε πολλά θέματα, χάρις την γενναιότητα και την πεποίθηση μου ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν!
Ετοιμάζω μια πάρα πολύ σημαντική ταινία, με πολύ καλό θέμα σε απαράμιλλης ομορφιάς ορεινό χωριό των Τρικάλων! Πιστεύω στην υποστήριξη της τοπικής κοινότητας, και εγώ θα ανταποδώσω σε κάτι μοναδικό, που θα είμαστε όλοι υπερήφανοι ότι συνέβει! Τα καλύτερα έπονται!”

Ο σύνδεσμος για την “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ:

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης