Ροή Τοπικά

Η Τζίνα Μπέη υποψήφια με τον Παπαστεργίου

Μετά την εκλογή της στο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Τρικάλων, η γνωστή Μορφολόγος-Διακοσμήτρια επιχειρεί το νέο της μεγάλο βήμα.

Κατέρχεται στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος, στο πλευρό του Δημήτρη Παπαστεργίου, με τον συνδυασμό «Επανεκκίνηση Τώρα».

Γέννημα θρέμμα Τρικαλινή η Ζωή Μπέη (Τζίνα, όπως όλοι την γνωρίζουμε) με σπουδές στην Αρχιτεκτονική Εσωτερικών Χώρων και μεταπτυχιακό στη μελέτη ξενοδοχειακών μονάδων έχει βάλει τη σφραγίδα της σε ορισμένα από τα σημαντικότερα έργα εντός και εκτός Τρικάλων. Διατηρεί το δικό της τεχνικό γραφείο αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την μελέτη – επίβλεψη και κατασκευή αυτών. Το 2017 εκλέχτηκε μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Τρικάλων και εκπρόσωπος αυτού στο Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών.  Παντρεμένη με τον Σωτήρη Μπαμπούρη και μητέρα δυο παιδιών, δεν διστάζει να εισέλθει στην πολιτική και να αναλάβει τις ευθύνες που αναλογούν στη γενιά της.

«Η Δημοτική Αρχή Παπαστεργίου αποδεδειγμένα δούλεψε για την πόλη καθιστώντας την πρότυπο σε Ελλάδα και Ευρώπη» λέει στο trikalavoice.gr  «αυτή την προσπάθεια, λοιπόν, οφείλουμε ο καθένας από την πλευρά του να την στηρίξουμε. Συμβάλλοντας με όλες μας τις δυνάμεις έτσι ώστε η πόλη που ζούμε να γίνει ακόμη καλύτερη, πρωτοπόρος στην καινοτομία, στην έρευνα, στην τεχνολογία, στον πολιτισμό και στις τέχνες. Γιατί όπως λέει και ο δήμαρχος θέλουμε τα Τρίκαλα ψηλά».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης