Τοπικά

«Η Φαρκαδόνα έχει δήμαρχο». Νέα αρχή για Μεριβάκη το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής

Με όπλα του «την αλήθεια και το έργο μας» ο Θανάσης Μεριβάκης διεκδικεί μια νέα δημαρχιακή θητεία.

Η επίσημη πρώτη του συνδυασμού του ορίστηκε για τις 8 μ.μ. της ερχόμενης Κυριακής 21 Απριλίου, στο κέντρο «Ποσειδώνιο» της Φαρκαδόνας. Εκεί ο Θανάσης Μεριβάκης αναμένεται να παρουσιάσει τις θέσεις και αρχές του συνδυασμού του, αλλά και το σύνολο σχεδόν των υποψηφίων δημοτικών του συμβούλων, αλλά και των τοπικών συμβούλων που στηρίζουν την υποψηφιότητά του (υπάρχουν πυρήνες παντού).

Ο Θανάσης Μεριβάκης πορεύεται στη νέα εκλογική μάχη με όπλο του «την μια και μόνη αλήθεια» όπως λέει «και φυσικά το έργο μας».

Είναι χαρακτηριστικό ότι προωθήθηκαν κατά τη διάρκεια της 5ετούς θητείας του έργα άνω των 12 εκ. € και άλλαξε η εικόνα όλων των χωριών. «Δώσαμε μάχη με την καθημερινότητα» λέει ο Θανάσης Μεριβάκης «ξεμπλοκάραμε έργα που βάλτωναν για δεκαετίες και καταθέσαμε ολοκληρωμένο σχέδιο πείθοντας για τη χρηματοδότηση μεγάλων έργων απόν την Περιφέρεια και Κοινοτικούς Πόρους. Αποδείξαμε πως ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Και έτσι θα συνεχίσουμε».

Όσον αφορά τη «μια και μόνη αλήθεια;»… Ο δήμαρχος Φαρκαδόνας και εκ νέου υποψήφιος λέει χαρακτηριστικά: «Ανοίξαμε το γραφείο του δημάρχου σε όλους τους δημότες. Δουλέψαμε με εντιμότητα, διαφάνεια και ειλικρίνεια. Δεν μπήκαμε ποτέ στη λογική «κλειστών ομάδων» στην οποία συγκεκριμένοι άνθρωποι, για τα δικά τους συμφέροντα, προσπάθησαν να μας παρασύρουν. Προφανώς κάποιοι ενοχλήθηκαν που δεν κάναμε χατίρια, ωστόσο να γνωρίζουν πως εμείς βάζουμε πάνω απ’ όλα το συμφέρον των πολλών, των συνδημοτών μας».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης