Τοπικά

Η “χρυσή 10ετία” Μιχαλάκη για την Π.Ε. Τρικάλων. Έργα που άλλαξαν τη ζωή μας

trikalavoice.gr

Μέσα σε μια 10ετία ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κατάφερε να αλλάξει το Νομό και να του δώσει προοπτική για τα επόμενα πολλά χρόνια.

Οι πολιτικοί μένουν στην ιστορία για τα μεγάλα έργα που υλοποιούν, για τη σφραγίδα και το αποτύπωμα που αφήνουν στο πέρασμά τους. Μπορεί τον Χρήστο Μιχαλάκη να τον αναγνωρίζουμε όλοι (… το μαρτυρούν τα εκρηκτικά ποσοστά περί του 60-70% που λαμβάνει στις εκλογικές αναμετρήσεις από το 2010 και εντεύθεν) ως master στην καθημερινότητα, αλλά… ας δούμε και λίγο παραπέρα. Σχεδίασε και υλοποίησε, σε απόλυτη συνεργασία και ταύτιση απόψεων και πολιτικών με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, τα μεγαλύτερα έργα υποδομής που έγιναν στο Νομό μας. Λίμνες, φράγματα, αρδευτικά δίκτυα, δρόμοι. Η αναβάθμιση του συνόλου του οδικού δικτύου, ακόμη και στα πιο δύσβατα ορεινά σημεία του Νομού μας το αποδεικνύουν.

Ωστόσο εκεί που μένει η σφραγίδα είναι στους αυτοκινητόδρομους καθώς μέσα στη 10ετία Μιχαλάκη, ολοκληρώθηκε η ε.ο. Τρικάλων-Λάρισας, η ε.ο. Τρικάλων-Καλαμπάκας, και μόλις την Παρασκευή παραδόθηκε και η ε.ο. Τρικάλων-Πύλης (ΕΔΩ). Δρόμοι σύγχρονοι και ασφαλείς, που μειώνουν τη χρονοαπόσταση μεταξύ των αστικών κέντρων του Νομού μας. Συν ασφαλώς τους 15 και πλέον κόμβους που κατασκευάστηκαν σε σημεία-καρμανιόλες του οδικού δικτύου της περιοχής μας μηδενίζοντας τα τροχαία ατυχήματα.

Γιατί την αλήθεια, πρέπει να τη λέμε…

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης