Τοπικά

Θάνατος Μαρίας. Κατέθεσε ο 27χρονος που συναντήθηκε μαζί της

Ολοκληρώνεται με τις καταθέσεις συγγενών και φίλων ο φάκελος της δικογραφίας για το θάνατο της 16χρονης Maria Hyseni.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr στην υπόθεση της εξακολουθούν να κυριαρχούν δυο εκδοχές.

Η μια είναι αυτή της αστυνομίας και της ιατροδικαστού, η οποία έφτασε χθες στο σημείο και έκανε μια πρώτη εκτίμηση για θάνατο που προκλήθηκε από πτώση από σκαλωσιά, δείχνοντας αυτοκτονία. Και οι δυο είναι σχεδόν κάθετοι στις εκτιμήσεις τους.

Η δεύτερη εκδοχή είναι αυτή της οικογένειας η οποία μιλάει καθαρά για δολοφονία και δείχνει μάλιστα συγκεκριμένο πρόσωπο με το οποίο το κορίτσι είχε σχέσεις. Μιλούν και για 27χρονο ο οποίος κλήθηκε να καταθέσει και σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να συναντήθηκε με την 16χρονη νωρίτερα το ίδιο βράδυ και να χωρίζει μαζί της γύρω στις 3 τα ξημερώματα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Δημήτρης Σαμαρτζής δεν αποκλείει ακόμη και την εμπλοκή τρίτου προσώπου καθώς η Μαρία άρχισε να επικοινωνεί σχεδόν φοβισμένη με την αδελφή της από τις 4.30 το πρωί και μέχρι τις 5 περίπου.

Η οικογένεια έχει ορίσει τεχνικό σύμβουλο για την νεκροψία-νεκροτομή που θα τελεστεί το πρωί της Παρασκευής στη Λάρισα. Παράλληλα επιμένει στην άρση του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών για την περιοχή το επίμαχο βράδυ.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης