Site icon TrikalaVoice

Θάνατος Μαρίας. Κατέθεσε ο 27χρονος που συναντήθηκε μαζί της

Ολοκληρώνεται με τις καταθέσεις συγγενών και φίλων ο φάκελος της δικογραφίας για το θάνατο της 16χρονης Maria Hyseni.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr στην υπόθεση της εξακολουθούν να κυριαρχούν δυο εκδοχές.

Η μια είναι αυτή της αστυνομίας και της ιατροδικαστού, η οποία έφτασε χθες στο σημείο και έκανε μια πρώτη εκτίμηση για θάνατο που προκλήθηκε από πτώση από σκαλωσιά, δείχνοντας αυτοκτονία. Και οι δυο είναι σχεδόν κάθετοι στις εκτιμήσεις τους.

Η δεύτερη εκδοχή είναι αυτή της οικογένειας η οποία μιλάει καθαρά για δολοφονία και δείχνει μάλιστα συγκεκριμένο πρόσωπο με το οποίο το κορίτσι είχε σχέσεις. Μιλούν και για 27χρονο ο οποίος κλήθηκε να καταθέσει και σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να συναντήθηκε με την 16χρονη νωρίτερα το ίδιο βράδυ και να χωρίζει μαζί της γύρω στις 3 τα ξημερώματα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Δημήτρης Σαμαρτζής δεν αποκλείει ακόμη και την εμπλοκή τρίτου προσώπου καθώς η Μαρία άρχισε να επικοινωνεί σχεδόν φοβισμένη με την αδελφή της από τις 4.30 το πρωί και μέχρι τις 5 περίπου.

Η οικογένεια έχει ορίσει τεχνικό σύμβουλο για την νεκροψία-νεκροτομή που θα τελεστεί το πρωί της Παρασκευής στη Λάρισα. Παράλληλα επιμένει στην άρση του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών για την περιοχή το επίμαχο βράδυ.

Exit mobile version