Τοπικά

Θανάσης Λιούτας: Στο πλευρό του Συλλόγου «Αρωγή» ΑΜΕΑ του Ν. Τρικάλων

Στην κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου «Αρωγή» ΑΜΕΑ του Ν. Τρικάλων, παρευρέθηκε ο Βουλευτής Τρικάλων, Θανάσης Λιούτας.

 

Παρουσία του Πρόεδρου του Συλλόγου της «Αρωγής», κ. Ηλία Λουκά, του ΔΣ, των μελών και των φίλων του Συλλόγου, πραγματοποιήθηκε μια πολύ όμορφη εκδήλωση, στην οποία αναγνωρίστηκε για ακόμη μια φορά ο πάρα πολύ σημαντικός ρόλος του Συλλόγου.

Στον χαιρετισμό του, ο Θανάσης Λιούτας υπογράμμισε τον καίριο αυτό και πολύ σημαντικό ρόλο του Συλλόγου και συνεχάρη όλους τους ανθρώπους της «Αρωγής» για το έργο και τις δράσεις τους.

Ο Τρικαλινός Βουλευτής υπογράμμισε και τόνισε ταυτόχρονα τις μεγάλες κοινωνικές μεταρρυθμίσεις και παρεμβάσεις της Κυβέρνησης της ΝΔ, οι οποίες σαν στόχο έχουν τη στήριξη, τις ίσες ευκαιρίες και μια καλύτερη ζωή για όλους τους ανθρώπους με αναπηρία. Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης τοποθετεί το ζήτημα των μεταρρυθμίσεων αυτών και των πολιτικών για ίσες ευκαιρίες για όλους, στο πιο υψηλό επίπεδο.

Ο Θανάσης Λιούτας βρίσκεται πάντα στο πλευρό των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν κάποια μορφή αναπηρίας. Πραγματοποιεί στοχευμένες παρεμβάσεις, οι οποίες αφορούν στον αγώνα για ίσες ευκαιρίες, ενώ από το βήμα της Βουλής πριν μερικούς μήνες, στη συζήτηση του νέου νομοσχεδίου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ο Τρικαλινός Βουλευτής είχε τοποθετηθεί, υπογραμμίζοντας ότι μεταρρυθμίσεις, όπως συγκεκριμένα εκείνη του «Προσωπικού Βοηθού», αποτελούν ορόσημα στην προσπάθεια στήριξης όλων των ανθρώπων με αναπηρία, καθώς και των οικογενειών τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Θανάσης Λιούτας βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την αρμόδια Υφυπουργό, κα. Δόμνα Μιχαηλίδου, και με όλα τα αρμόδια στελέχη του χαρτοφυλακίου της, σχετικά με την ευρεία εφαρμογή των πολύτιμων αυτών παρεμβάσεων.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης