Τοπικά

Θανάσης Μεριβάκης: “Έπεσαν οι μάσκες στο Δήμο Φαρκαδόνας”

Από το έτος 2005, η παράταξη μου και εγώ οραματιστήκαμε, σχεδιάσαμε και αγωνισθήκαμε με όλες μας τις δυνάμεις για την δημιουργία του μοναδικού πάρκου ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ του Νομού Τρικάλων , στην πόλη μας την Φαρκαδώνα.

 

Ένα έργο που θα άλλαζε την ζωή και το μέλλον των κατοίκων της περιοχής και του νομού. Στον αγώνα μας αυτό , μικροψυχίες , προσωπικές κακίες , και η ανικανότητα και η ανευθυνότητα συγκεκριμένων και γνωστών προσώπων , ναρκοθέτησαν , υπέσκαψαν και κατέστρεψαν τελικά την προσπάθεια μας και μαζί και τις ελπίδες της αναβαθμίσεως της πόλης μας .
Σήμερα με απόφαση του Εφετείου Λαρίσης , αποτυπώθηκαν και δημόσια και πανηγυρικά πλέον , οι ευθύνες όλων όσων πολέμησαν να σταματήσουν την πρόοδο και την εξέλιξη της πόλης μας . Τα ονόματα των ανεύθυνων εχθρών του έργου αυτού και η αποκλειστική τους ευθύνη , κατεγράφησαν και με δικαστική απόφαση . Δεν επιχαίρουμε δια τον διασυρμό τους , αφού το κακό και η ζημιά που προκάλεσαν στον τόπο δεν είναι εύκολα ανατρέψιμη και η πικρία της απογοήτευσης που προκάλεσαν στον τόπο μας , δύσκολα θα ξεχαστεί , όσες προσπάθειες και αν καταβάλουμε .
Η επιβράβευση που μας προσέφερε η δικαστική απόφαση στους αγώνες και στους κόπους μας , είναι αρκετή για να μας υποχρεώσει να δηλώσουμε παρόντες σε κάθε προσπάθεια για το καλό της πόλης και του Δήμου μας .
Με εκτίμηση
Θανάσης Μεριβακης

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης