Τοπικά

Θα γίνει ο “Μύλος των Ξωτικών”. Τα σχέδια της e-trikala

Με πυρετώδεις ρυθμούς εργάζεται ήδη η ομάδα του Οδυσσέα Ράπτη στην e-trikala για τη διοργάνωση του “Μύλου των Ξωτικών” 2021.

 

Η πανδημία και το lockdown του 2020 κατέστησαν απαγορευτική τη λειτουργία του μεγαλύτερου Χριστουγεννιάτικου πάρκου της χώρας, ωστόσο φέτος όλα μοιάζουν να είναι διαφορετικά. Ήδη σε όλο τον κόσμο ανοίγουν εκδηλώσεις, επιτρέπεται η είσοδος σε ανθρώπους που έχουν εμβολιαστεί σε αθλητικές διοργανώσεις, συναυλίες κλπ., οπότε θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι με την πρόοδο των εμβολιασμών και στη χώρα μας, αλλά και την επίτευξη σημαντικού ποσοστού ανοσίας θα γίνει εφικτή η διοργάνωση και του “Μύλου των Ξωτικών”.

“Φέτος επεξεργαζόμαστε διάφορα σχέδια που αφορούν κυρίως τη διαχείριση του κόσμου που θα έρθει” λέει στο trikalavoice.gr  ο Οδυσσέας Ράπτης “αυτό μας ενδιαφέρει πάνω και πρώτα απ’ όλα. Η ασφάλεια του κόσμου. Έτσι αναπτύσσουμε σχέδια που θα επιτρέπουν σε συγκεκριμένο αριθμό ανθρώπων να εισέλθει σε κλειστούς χώρους, να υπάρχει συνεχής ροή, εξαερισμός όλων των χώρων κλπ.”. Ο ίδιος σημειώνει ότι είναι δευτερεύον σε αυτή τη φάση το “θέμα” του φετινού “Μύλου” κάνοντας ωστόσο λόγο για εκπλήξεις.

Αξίζει να σημειώσουμε εδώ μια κοινή αλήθεια, ότι δηλαδή αν τυχόν δεν διεξαχθεί και ο φετινός “Μύλος” τότε θα μιλάμε για σοβαρότατο πλήγμα στην τοπική μας οικονομία, καθώς το ίδιο το πρότζεκτ θα ξεφτίσει και θα χάσει τη δυναμική του. Σενάριο με λίγες πιθανότητες, ωστόσο οφείλουμε να το αναφέρουμε.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης