Τοπικά

Θετικές ειδήσεις. Έτοιμο το καλοκαίρι το νέο κολυμβητήριο στον Αϊ Γιώργη (φώτο)

Αντεπίθεση με θετικές ειδήσεις από τον Δήμο Τρικκαίων με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Όπως ανέφερε ο ίδιος ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου μετά από αυτοψία στα έργα του νέου κολυμβητηρίου στο πάρκο του Αϊ Γιώργη “μέχρι το τέλος του καλοκαιριού το νέο, στεγασμένο πλέον Κολυμβητήριο στο πάρκο του Αη Γιώργη θα είναι έτοιμο. Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ και θα δώσει τεράστια ανάσα στους αθλούμενους του Νομού”.

 

Η προσπάθεια του Δήμου Τρικκαίων ήδη από το 2015 αποδίδει, καθώς βρίσκονται σε φάση ολοκλήρωσης οι εργασίες για την «Επισκευή και συντήρηση πισίνας και κτηρίων στο πάρκο Αγίου Γεωργίου Δήμου Τρικκαίων», συνολικού προϋπολογισμού 1.200.000 € (με ΦΠΑ). Τα μισά από αυτά τα χρήματα προέρχονται από τον Δήμο Τρικκαίων και τα άλλα μισά από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» του Υπουργείου Εσωτερικών.


Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr ήδη έχει τοποθετηθεί και ο σκελετός για το σκέπαστρο και καλώς εχόντων των πραγμάτων το κολυμβητήριο θα παραδοθεί στις αρχές του νέου έτους. Πρόκειται για ένα κολυμβητήριο στην παλιά πισίνα του πάρκου στον Αη Γιώργη, που αποσυμφορεί το παλιότερο στο αθλητικό κέντρο Μπάρας και δίνει νέες διεξόδους σε πολίτες και αθλητές/τριες.
Για το νέο αυτό κολυμβητήριο έγιναν επισκευές, συντηρήσεις, αναμορφώσεις, δίκτυα και υποδομές, τόσο των δύο κτηρίων στον χώρο, όσο και της νέας πισίνας. Από τα δύο κτίρια, το ένα θα μετατραπεί σε κανονικό χώρο αποδυτηρίων και το δεύτερο, σε χώρο διοίκησης. Οι εργασίες είναι πολλές, ποικίλες, ουσιαστικές και με στόχο να καταστεί ο χώρος, προσβάσιμος, λειτουργικός και ασφαλής.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης