Τοπικά

Θρήνος. Οι μπασκετικοί των Τρικάλων αποχαιρετούν τον Χρήστο Γκότα

Βαριά μέρα η 14η Νοεμβρίου για τον Τρικαλινό αθλητισμό, κυρίως δε για το μπάσκετ  το οποίο τόσο αγάπησε και με το οποίο συνέδεσε απόλυτα τη ζωή του ο Χρήστος Γκότας ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 49 του χρόνια από covid-19 καίτοι πλήρως εμβολιασμένος.

 

“Πέταξε για το  παρκέ του Παραδείσου ο δικό μας Χρήστος…” αναφέρει η διοίκηση του Αιόλου, ομάδα που ίδρυσε ο Χρήστος Γκότας και στην οποία τώρα ήταν βοηθός προπονητής, ταπεινός εργάτης:

“Είναι στιγμές που ψάχνεις λόγια για να περιγράψεις τα αισθήματά σου, τις σκέψεις σου και να απαντήσεις στα αμέτρητα ερωτήματα που έχεις και όμως δεν βρίσκεις.

Μια τέτοια στιγμή βιώνει η μπασκετική οικογένεια του Αίολου/Γόμφοι Τρικάλων με τον αδόκητο θάνατο  του βοηθού προπονητή της ομάδας Χρήστου Γκότα!

Ο Χρήστος δεν ήταν ένας απλός συνεργάτης της ομάδας, αλλά πάνω απ’ όλα φίλος μοναδικός.

Δυστυχώς ο «αόρατος  εχθρός» της εποχής μας, χτύπησε άδικα ένα από τα καλύτερα παιδιά. Ενώ ο Αίολος/Γόμφοι θα είναι αποτελεί μια μεγάλη οικογένεια για την σύζυγό του και τον γιο του.

Χρήστο είμαστε σίγουροι ότι θα είσαι πλέον στο παρκέ του Παραδείσου με μια μπάλα στο χέρι, για να μας βλέπεις από ψηλά, αφού δεν θα σβήσεις ποτέ από τη μνήμη μας.

Η Διοίκηση του Αίολου/Γόμφοι”

Η Ελληνική Ομοσπονδία μπάσκετ για τον θάνατο του Χρήστου Γκότα
Συλλυπητήρια από την ΕΟΚ
“Η οικογένεια του μπάσκετ θρηνεί σήμερα για την απώλεια ενός μέλους της. Ο Χρήστος Γκότας, μέλος του τεχνικού επιτελείου του Αίολου Τρικάλων, έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας τη θλίψη στους οικείους του, στους ανθρώπους της ομάδας του αλλά και σε όλον τον κόσμο του μπάσκετ.
Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του”.
Τον αποχαιρετούν οι αθλητές του, όπως ο Θοδωρής Βήτας με τον οποίο πορεύτηκαν πολλά χρόνια μαζί στην ΑΕΤ όπου ο Χρήστος Γκότας ήταν προπονητής σε… όλα τμήματα και φέτος:
Οι διαιτητές των Τρικάλων
Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Τρίκαλων εκφράζει την βαθιά του θλίψη για την απρόσμενη απώλεια του Χρήστου Γκότα, προπονητή της ΑΕΤ και βοηθό προπονητή στο team του Αιολός-Γόμφοι Τρικάλων.
Είχαμε την χαρά όλα αυτά τα χρόνια να έχουμε μια άψογη συνεργασία εντός και εκτός του παρκέ με ατελείωτες μπασκετικές συζητήσεις και εμπλουτίζοντας το χώρο της Διαιτησίας με νεαρούς αθλητές του.
Ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντα.
Καλό ταξίδι Coach Χρήστο…
Αντίο, λοιπόν, κόουτς και από το trikalavoice.gr. Αντίο στον άνθρωπο που πορευτήκαμε μαζί για πολλά χρόνια στον ίδιο χώρο, πότε γελώντας, πότε “μαλώνοντας”, πότε πειράζοντας ο ένας τον άλλον μέσα στα παρκέ. Αντίο στο φίλο, τον άνθρωπο, το καλύτερο παιδί (… πραγματικά όμως) Χρήστο Γκότα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης