Τοπικά

Θωρακισμένο το Χρονίων Παθήσεων απέναντι στον κορωνοϊό

Όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας έχουν ληφθεί από την αρχή της πανδημίας.

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr η πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας Δήμητρα Παππά έδωσε εξ αρχής εντολή να εφαρμοστούν σε όλα τα κέντρα της περιοχής αυστηροί κανόνες υγιεινής και ασφάλειας. Έγινε ανακατανομή του προσωπικού, όπου αυτό κρίθηκε απαραίτητο για την κάλυψη άμεσων αναγκών ώστε να δοθούν άδειες  ειδικού σκοπού όπου υπήρξε πραγματικά ανάγκη. Προφορική, γραπτή και ηλεκτρονική ενημέρωση του προσωπικού όλων των παραρτημάτων για τα μέτρα πρόληψης έναντι του ιού και την εφαρμογή τους.

Το Χρονίων Παθήσεων στα Τρίκαλα απολυμάνθηκε δυο φορές από ειδικό συνεργείο και προγραμματίζονται νέες απολυμάνσεις στο προσεχές διάστημα, ενώ σε όλους τους χώρους του κτιρίου υπάρχουν ειδικά απολυμαντικά σταντ.  Παράλληλα έχει ανασταλεί το επισκεπτήριο των συγγενών ήδη από τα τέλη Φεβρουαρίου.

«Βρισκόμαστε σε καθημερινή επικοινωνία με όλο το προσωπικό για διεκπεραίωση των βασικότερων  και σημαντικότερων διοικητικών εργασιών από το σπίτι» λέει η αντιπρόεδρος του Χρονίων Παθήσεων Ντίνα Δήμα «ώστε να διασφαλιστεί η  εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου μας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τις ανάγκες λειτουργίας του κέντρου προσλήφθηκαν δέκα (10) επιπλέον άτομα στο Χρονίων Παθήσεων από την αρχή της πανδημίας.

«Είμαστε έτοιμοι» καταλήγει η Ντίνα Δήμα «είμαστε σε επαγρύπνηση συνεχίζουμε στον ίδιο βαθμό δεν μειώνουμε κανένα μέτρο, προσπαθούμε και ελπίζουμε να σταθούμε τυχεροί. Είμαστε δίπλα στους περιθαλπόμενους και στους εργαζόμενους τηρούμε αυστηρά τα μέτρα για όσο κρατήσει η πανδημία».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης