Τοπικά

Ικανοποίηση Λιούτα για τη μετεγκατάσταση του Αστυνομικού Τμήματος Πύλης

Ένα από τα αιτήματα, τα οποία είχε δεχθεί  ο Βουλευτής Τρικάλων Θανάσης Λιούτας κατά την περυσινή επίσκεψή, λίγους μήνες μετά την εκλογή του, στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων ήταν και η μετεγκατάσταση του Αστυνομικού Τμήματος Πύλης, με σκοπό την ακόμη πιο εύρωστη λειτουργία του Τμήματος.

 

Ο Θανάσης Λιούτας είχε πραγματοποιήσει τότε τις κατάλληλες κινήσεις, ώστε να μπορέσει να ικανοποιηθεί το αίτημα αυτό, καθώς και η μετεγκατάσταση του Αστυνομικού Τμήματος Φαρκαδόνας.

 

Σήμερα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες και σύντομα θα γίνει η μετεγκατάσταση του Αστυνομικού Τμήματος Πύλης, ενώ στο προσεχές διάστημα αναμένεται να ολοκληρωθούν και όλες οι σχετικές ενέργειες και εργασίες και για το Αστυνομικό Τμήμα Φαρκαδόνας.

 

Μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις ο Τρικαλινός Βουλευτής δηλώνει ιδιαιτέρως ικανοποιημένος από την τελική αυτή έκβαση.

 

Ο ίδιος συγκεκριμένα δηλώνει, «ότι οι άξιες γυναίκες και οι άξιοι άνδρες όλων των Αστυνομικών Τμημάτων του Νομού μας έχουν την ανάγκη της διαρκούς στήριξής μας, ώστε να μπορούν να συνεχίζουν να υπηρετούν και στην πράξη να προασπίζονται και να θωρακίζουν την ασφάλεια της κοινωνίας μας. Δηλώνω ότι θα συνεχίζω να είμαι πάντα παρών, ώστε κάθε δίκαιο αίτημά τους να βρίσκει τη λύση του. Θα είμαι δίπλα σε εκείνους τους ανθρώπους, στους αστυνομικούς μας, που μπορούν να δώσουν μέχρι και τη ζωή τους για να υπερασπιστούν τη νομιμότητα, την ασφάλεια και την ίδια τη ζωή των συμπολιτών μας».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης