Τοπικά

Ισχυρή εντολή στη Λώρεν για αντιπολίτευση στη Δημοτική Αρχή Σακκά

Η Λώρεν Κασσοπούλου πέτυχε την εκλογή της στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και η εκεί παρουσία της αποτελεί εγγύηση για ουσιαστική αντιπολίτευση στη Δημοτική Αρχή Σακκά.

 

 

Η ίδια σε δήλωσή της αναφέρει:

“Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν Δημοτική Σύμβουλο του Δ. Τρικκαίων, αλλά και όσους στήριξαν το συνδυασμό μας «Τρίκαλα τόπος να ζούμε» με επικεφαλής τον υποψήφιο  Δήμαρχο Γιώργο Ηλιάδη.

Δεσμεύτηκα για μία ισχυρή εκπροσώπηση  και αυτό θα  κάνω. Παρά το μικρό χρονικό διάστημα έζησα μια ακόμη εμπειρία, ένα όμορφο ταξίδι με εξαιρετικούς συνοδοιπόρους φίλους – συναγωνιστές. Γνώρισα νέους , αξιόλογους ανθρώπους   τους οποίους θα συνεχίσω να θεωρώ συμμέτοχους στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε προκειμένου  να υπηρετήσουμε σωστά την Αυτοδιοίκηση και να στηρίξουμε τους πολίτες, συμβάλλοντας στην αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου μας,  ώστε να εξελιχθεί σε έναν ανθρώπινο και πραγματικά βιώσιμο τόπο να ζούμε.

Επίσης να ευχαριστήσω τον Γιώργο Ηλιάδη που μας έδωσε την ευκαιρία να κάνουμε αυτό το ταξίδι. Δεν καταφέραμε να πείσαμε τους συμπολίτες μας  κατά την διάρκεια μιας εξαιρετικά βραχύβιας προεκλογικής περιόδου. Είμαι σίγουρη όμως ότι θα τα καταφέρουμε στο μέλλον δουλεύοντας σκληρά, όλη η ομάδα εκλεγμένοι και μη, πάντα  δίπλα στους πολίτες”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης