Τοπικά

Ισχυρή υποψηφιότητα στην Πύλη για τον Θεόδωρο Χήρα, ο Τζιουβάρας Αλέξανδρος

Στην προσθήκη μιας ισχυρής υποψηφιότητας στον συνδυασμό “ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ” προχώρησε ο Θεόδωρος Χήρας , καθώς έδωσε τα χέρια με τον Τζιουβάρα Αλέξανδρο του Δημήτριου και πορεύονται μαζί με φόντο τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

 

Ο Αλέξανδρος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πύλη και είναι Αστυνομικός στο επάγγελμα.
Είναι παντρεμένος με την Κορκοβέλου Αντιγόνη, η οποία έχει καταγωγή από Νεραϊδοχώρι και Γαρδίκι και είναι γονείς τριών τέκνων.

Ο ίδιος δήλωσε: Κατέρχομαι για πρώτη φορά υποψήφιος στην τοπική αυτοδιοίκηση και θα επιδιώξω την στήριξη των συγχωριανών μου για να βάλουμε την Πύλη σε νέα τροχιά. Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια η καρδιά του Δήμου μας , η αγαπημένη μας Πύλη, έχει υποβαθμιστεί σημαντικά. Στόχος μας , να θέσουμε τις βάσεις και να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες για την ανάπτυξη και την ανάδειξη της περιοχής μας. Όλα αυτά θα επιτευχθούν με στήριξη στον συνδυασμό “ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ” και με εμπιστοσύνη στην ισχυρή και έμπειρη ομάδα του Θοδωρή Χήρα.

Από την πλευρά του ο Θεόδωρος Χήρας ανέφερε χαρακτηριστικά: Ο Αλέξανδρος διακατέχεται από σοβαρότητα, ωριμότητα και αποφασιστικότητα. Τέτοια άτομα χρειάζονται οι τοπικές κοινωνίες για να πάνε μπροστά. Ο Αλέξανδρος έθεσε στόχους που αφορούν την καλυτέρευση της καθημερινότητα των κατοίκων της Πύλης και είμαι σίγουρος οτί θα τους κατακτήσει μέσα από μεθοδική και σκληρή δουλειά.

Ο Αλέξανδρος Τζιουβάρας θα είναι υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Πύλης.

Αλέξανδρε, καλώς όρισες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης