Τοπικά

Ιωάννης Β. Παπανικολάου. Δήλωση στήριξης της υποψηφιότητας Παπαχρήστου στο Δήμο Μετεώρων

Φίλες και φίλοι, για όσους δεν με γνωρίζουν και για όσους δεν έιχα τη χαρά να γνωρίζω,  ονομάζομαι Ιωάννης Παπανικολάου και είμαι απόφοιτος της Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου με μεταπτυχιακές σπουδές στο οικονομικό τμήμα του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Έχω εργαστεί και εργάζομαι σε διάφορες νευραλγικές θέσεις του Δημοσίου Τομέα, αποκτώντας έτσι μία αντίστοιχη πείρα και εμπειρία από τον τρόπο λειτουργίας του.
Από νεαρή ηλικία είχα ενδιαφέρον για την πολιτική και την επικαιρότητα. Σε τούτο βοήθησε πολύ και η πολύχρονη συμμετοχή στα κοινά της οικογενείας μου η οποία προσέφερε και προσφέρει με ότι δυνάμεις διαθέτει τις υπηρεσίες της στο τόπο μας με κύριο γνώμονα την υπεράσπιση  του θεσμού της Δημοκρατίας
Όσο μεγάλωνα το ενδιαφέρον αυτό παρέμεινε αμείωτο και κάπου τώρα νομίζω έφτασε η ώρα να συμμετάσχω με έναν πιο ουσιαστικό ρόλο στην τοπική αυτοδιοίκηση της πόλης μας. Γιατί όπως λέει μια ρήση «Βάλε την εμπειρία να επιλέξει το καρπό της σποράς και το χωράφι.  Άσε τους νέους να το καλλιεργήσουν, να το σπείρουν και να το φροντίσουν. Μόνον με τους δύο μαζί θερίζεις».
Γι’ αυτό είναι μεγάλη μου χαρά να ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου ως δημοτικός σύμβουλος στην πόλη της Καλαμπάκας με τον συνδυασμό του Σωτήρη Παπαχρήστου ενός νέου ανθρώπου, με δομημένη σκέψη, που είναι κοντά στον παλμό της κοινωνίας και τον συμπολίτη μας.
Άξιος επιστήμονας με λαμπρή εργασιακή πορεία ως πολιτικός μηχανικός και με άριστα δείγματα 20 ετούς γραφής και ανιδιοτελούς προσφοράς στη τοπική Αυτοδιοίκηση.  Από όποιες θέσεις ευθύνης και αν υπηρέτησε σαν αιρετός με την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του διατήρησε τις σταθερές αξίες του ήθους και της εντιμότητας.
Θα ήταν ,λοιπόν, τιμή μου να βοηθήσω με την συνδρομή μου, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Καλαμπάκας στο όραμα του Σωτήρη Παπαχρηστου για αναπτυξιακή πολιτική , για αξιοκρατική διοίκηση που θα βρίσκετε κοντά στον πολίτη καθιστώντας τον ενεργό και σύμμαχο, για εκσυγχρονιστικές και δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις,  για μακρόχρονη στρατηγική έργων και υποδομών σε κάθε χωριό ανάλογα με τις εκάστοτε πάντα ανάγκες.
Όλα αυτά με έκαναν να αποδεχθώ χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόταση του Σωτήρη καθώς ο συνδυασμός του προτάσσει τον εκδημοκρατισμό, την πολυφωνία και βάζει σε πρώτη σκοπιά επιτέλους τους νέους ανθρώπους και την φωνή τους.
Οι ισχυρές σχέσεις αμοιβαίας εκτίμησης και εμπιστοσύνης, οδηγούν πάντα σε άριστες και παραγωγικές συνεργασίες όπως η δική μας!

Με αίσθημα ευθύνης,
Ιωάννης Β. Παπανικολάου

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης