Τοπικά

Κάλαντα από το Μουσικό Σχολείο σε Χρ. Μιχαλάκη και Ν. Σακκά

Τον δικό τους χριστουγεννιάτικο ρυθμό έδωσαν το πρωί της Παρασκευής στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου.

 

 

Δημιουργώντας ένα ξεχωριστό γιορτινό κλίμα έψαλλαν τα κάλαντα στον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, στην είσοδο του κτιρίου της Π.Ε. Τρικάλων, όπου γέμισε από νότες και παιδικές φωνές.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε στους μαθητές και στους συνοδούς εκπαιδευτικούς χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο Μουσικό Σχολείο.

«Τα παιδιά μας αποτελούν το μέλλον αυτού του τόπου. Το ταλέντο τους, η προσπάθειά τους, τα όνειρά τους, είναι αυτά που μας κάνουν να ελπίζουμε για ένα καλύτερο αύριο.

Είμαι χαρούμενος που τις γιορτινές αυτές ημέρες, μας έκαναν την τιμή να επισκεφτούν την Περιφερειακή Ενότητα και να μας τραγουδήσουν τα κάλαντα.

Το έργο που γίνεται στο Μουσικό Σχολείο, αλλά και γενικότερα στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής μας, είναι εξαιρετικό και ουσιώδες, χάρη στην προσπάθεια αυτών των παιδιών και των εκπαιδευτικών τους.

Εύχομαι σε όλες και όλους καλές γιορτές, με υγεία, και όλα τα παιδιά να δουν τους στόχους και τα όνειρά τους να πραγματοποιούνται», επισήμανε.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης