Τοπικά

Κάλεσμα από το ΔΕΥΑ Πύλης σε οφειλέτες για ρύθμιση των οφειλών

H ΔΕΥΑ Πύλης, με την υπ’ αριθμ. 36/09-02-2022 απόφαση Δ.Σ. παρέχει στους καταναλωτές  της τη δυνατότητα – κατόπιν σχετικής αιτήσεως – ρύθμισης σε δόσεις των πάσης φύσεως ληξιπρόθεσμων οφειλών τους με τους παρακάτω ευνοϊκούς όρους:

 

Α. Σε εφάπαξ καταβολή απαλλαγή του 80% των προσαυξήσεων

Β. Σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις, με απαλλαγή του 70% των προσαυξήσεων
Γ. Σε 24 άτοκες μηνιαίες δόσεις, με απαλλαγή του 60% των προσαυξήσεων
Δ. Σε 36 άτοκες μηνιαίες  δόσεις,  με απαλλαγή  του 50%  των  προσαυξήσεων

Ε. Σε 48 άτοκες μηνιαίες  δόσεις,  με απαλλαγή  του 40%  των  προσαυξήσεων Κάθε δόση πλην της τελευταίας δεν μπορεί να είναι μικρότερη των τριάντα (30) ευρώ και μέγιστος αριθμός δόσεων σαράντα οκτώ (48).

 

Ενδεχόμενοι διακανονισμοί που έχουν γίνει κατά το παρελθόν συνεχίζουν να είναι σε ισχύ εφόσον τηρούνται εκτός αν με αίτηση του ενδιαφερομένου ζητηθεί η υπαγωγή τους στις παραπάνω δυνατότητες ρύθμισης

 

Η άμεση καταβολή της πρώτης δόσης είναι προϋπόθεση για την ενεργοποίηση του διακανονισμού. Η ημερομηνία λήξης των υπολοίπων δόσεων είναι η τελευταία εργάσιμη ημέρα των επόμενων μηνών από την ημερομηνία δημιουργίας του διακανονισμού.

 

Η καθυστέρηση πληρωμής δύο δόσεων, συνεπάγεται την απώλεια της ρύθμισης και την επαναφορά προσαυξήσεων στο αρχικό τους ποσό και  εκδίδεται αυτόματα τεχνική ενέργεια διακοπής της υδροδότησης.

Σε κάθε περίπτωση, ο διακανονισμός ισχύει μόνο εφόσον εξοφλούνται εμπρόθεσμα και οι τρέχοντες λογαριασμοί.

 

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 37/09-02-2022 απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ για όσους οφειλέτες που δεν θα ανταποκριθούν στη τακτοποίηση των οφειλών τους η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα ανάθεσης της είσπραξης τους στην Δ.Ο.Υ. Τρικάλων.

 

Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α Πύλης (Βαμβέτσου 1 Πύλη) και στο τηλέφωνο 24340 22700.

Από την ΔΕΥΑ Πύλης

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης