Τοπικά

Καθημερινές Ιερές Αγρυπνίες τις επόμενες μέρες στα Τρίκαλα

Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη των Τρικάλων θα τελεσθούν Ιερές Αγρυπνίες σε Ενορίες της πόλης μας.

 

Συγκεκριμένα:

Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου με την ευκαιρία της εορτής των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου από 10:00-12:30 βραδινή στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων ο Όρθρος και εν συνεχεία Θεία Λειτουργία.

Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Ιακώβου του εν Ευβοία από 10:00-12:15 βραδινή στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου, με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης της Πανσόφου, στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων από 8:30-12:30 βραδινή, ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Θεία Λειτουργία.

Την ίδια μέρα από 10:00-12:30 θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Τρικάλων ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Στυλιανού του Παφλαγόνος, από 8:30-12:30 βραδινή, ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων.

Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου από 9:30-12:30 βραδινή με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Αμφιλοχίου Επισκόπου Ικονίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων ο Όρθρος και εν συνεχεία Θεία Λειτουργία.

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Φιλουμένου του Αγιοταφίτου, από 8:30-12:15 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Θεία Λειτουργία.

Τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Αποστόλου Ανδρέουστον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίων Αναργύρων Τρικάλων από 8:30-12:30 βραδινή, ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Θεία Λειτουργία.

Την περίοδο της Τεσσαρακοστής των Χριστουγέννων, από 7:00-10:00 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων καθημερινά ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης