Site icon TrikalaVoice

Καλύτερες παροχές Υγείας ζητούν οι υπάλληλοι της Εθνικής Τράπεζας

Ο Κορθάς Σπυρίδων από τα Τρίκαλα, Υποψήφιος Σύμβουλος για το Έ Διαμέρισμα του Ταμείου Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας, του Τ.Υ.Π.Ε.Τ. στο οποίο ανήκουν οι τραπεζοϋπάλληλοι της Εθνικής Τράπεζας στην περιφέρεια της Θεσσαλίας στην Ανακοίνωση της Υποψηφιότητάς του, ως Σύμβουλος του Τ.Υ.Π.Ε.Τ., αναφέρει τις ανησυχίες του και τις προτάσεις του για την βιωσιμότητα του Τ.Υ.Π.Ε.Τ. και την βελτίωση των ελλιπών παροχών Υγείας του Τ.Υ.Π.Ε.Τ στην Θεσσαλία αλλά και γενικότερα σε όλη την περιφέρεια της χώρας.

 

” Επιτέλους, το Διοικητικό Συμβούλιο του Τ.Υ.Π.Ε.Τ., μετά τη λήξη της θητείας του τον Μάρτιο του 2021 και την οκτάμηνη λειτουργία του ως υπηρεσιακού, προκήρυξε αρχαιρεσίες για τις 22-26 Νοεμβρίου 2021.

Η ψήφος σας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να δοθεί με ένα και μοναδικό κριτήριο, τη θεμελιώδη αρχή, όπως αυτή διατυπώνεται στο φυλλάδιο της κίνησής μας.
Είναι ευθύνη όλων μας να διαφυλάξουμε το Ταμείο μας, την Υγεία μας.
Να διασφαλίσουμε το μέλλον και την προοπτική του Τ.Υ.Π.Ε.Τ.

Κάποια από τα βασικά ερωτήματα που πρέπει να απαντήσουμε είναι τα παρακάτω.
Οι ιθύνοντες των περασμένων διοικήσεών του:
– Εξυπηρέτησαν άραγε όπως έπρεπε να συμφέροντά μας;
– Πάλεψαν (ως όφειλαν) για την κάλυψη των αναγκών των ασφαλισμένων;
– “Κατάφεραν” να φέρουν το Ταμείο σε καλύτερη ή δυσχερέστερη θέση;

Οι απαντήσεις βρίσκονται στα πεπραγμένα και ΟΧΙ στα φυλλάδια απολογισμού των Διοικήσεων, που περιέχουν μόνο “φανφάρες’ και ότι όλα “ΘΑ” γίνουν σε εύλογο χρόνο και ότι η κρίσιμη αυτή κατάσταση είναι απόρροια “συγκυριών”.

Οι μέχρι σήμερα εξελίξεις στο ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό, τόσο στον χώρο μας όσο και γενικότερα, αλλά κυρίως η πολιτική που ακολουθείται, δεν προαναγγέλλουν ευοίωνες εξελίξεις για το Τ.Υ.Π.Ε.Τ.

Με τη σημερινή σύνθεση του Δ.Σ.του Τ.Υ.Π.Ε.Τ, δεν υπάρχει κανένα μέλλον και καμία προοπτική για καλύτερες ημέρες, ενώ αντίθετα ελλοχεύει μεγάλος κίνδυνος αύξησης περικοπών και μείωσης παροχών.

Με την ψήφο και την στήριξη στους ανθρώπους μας, διεκδικούμε όλοι μαζί και συμβάλλουμε στην σωτηρία του Ταμείου μας.
Πρέπει το Τ.Υ.Π.Ε.Τ. επιτέλους να αλλάξει νοοτροπία. Να αλλάξει στρατηγική και λειτουργία.

Συνεπώς, ήρθε η στιγμή ο συνάδελφος-ασφαλισμένος να εκπροσωπείται και να εκφράζεται από ανθρώπους που θα μάχονται για τα συμφέροντα όλων των μελών του Ταμείου και θα στέκονται δυναμικά απέναντι σε όσους θέλουν και προσπαθούν να το οδηγήσουν στην καταστροφή. ”

Σπυρίδων Α. Κοθράς
Υποψήφιος Ε’ Διαμερίσματος

Exit mobile version