Τοπικά

Κατάθεση στεφάνων από στελέχη του ΚΚΕ στο “Μνημείο του Εργάτη”

Σε κλίμα συγκίνησης αντιπροσωπεία της Τομεακής Επιτροπής Τρικάλων του ΚΚΕ, σήμερα 1η Μάη, κατέθεσε στεφάνι στο «Μνημείο του Εργάτη» προς τιμήν των νεκρών της εργατικής τάξης και της Εργατικής Πρωτομαγιάς, παγκόσμιο σύμβολο στον αγώνα των εργατών όλου του κόσμου για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.

Το μήνυμα της Πρωτομαγιάς παραμένει επίκαιρο. Παραμένει επίκαιρο στη μαχητική – λαϊκή αντίσταση απέναντι στην καπιταλιστική βαρβαρότητα. Παραμένει επίκαιρο στον αποφασισμένο αγώνα για το μέλλον που αξίζει στην ανθρωπότητα, ένα μέλλον χωρίς την καπιταλιστική βαρβαρότητα, ένα μέλλον του Σοσιαλισμού – Κομμουνισμού.

Εκατοντάδες Σωματεία, Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα πανελλαδικά προχωρούν σε απεργιακό κάλεσμα στις 6η Μάη τιμώντας την Εργατική Πρωτομαγιά ως μέρα όχι αργίας αλλά Απεργίας, ως μέρα που οι εργαζόμενοι δίνουν μια πρώτη αποφασιστική απάντηση στους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς κυβέρνησης – κεφαλαίου για 10ωρη δουλειά χωρίς πρόσθετη αμοιβή, για ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης και νέα επίθεση στο απεργιακό δικαίωμα, για απελευθέρωση των απολύσεων και γενίκευση και μονιμοποίηση της τηλεργασίας. Για να ενταθεί η διεκδίκηση για μέτρα προστασίας της υγείας, για υγιεινή και ασφάλεια στους χώρους δουλειάς.

Συμμετέχουμε στο κάλεσμα Σωματείων και φορέων των Τρικάλων που καλούν σε Απεργία και απεργιακή συγκέντρωση την Πέμπτη 6 Μάη, 10 πμ στην Κεντρική Πλατεία.

 

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης